Before the Mindstorm

3:06

Ihme live-jamittelua kitaralla ja generaattorilla rumpukoneen polkiessa taustalla efektien kera. Myrskyn enteet havaittavissa.

7.00   485 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JäniSmasher 17.08.2004
Tätä biisiä piti arvostella ihan sen vuoksi, että teidän biiseistä tää uppoaa muhun parhaiten. En tiiä sit mitä tällä tiedolla teette, laittakaa vaikka soimaan kun tuun käymään... : )
Oli tää kyl semmosta kamaa, et täytyy ihmetellä miten se pysy noinki hyvin kasas. Mukavia efektejä ja fantastista yhteensopivuutta. Rumpuja olis toisaalta voinut ruuvata, mut in the end its a makuasia.
Tästä tulee kyl mieleen eräs biisi , en muista oliko father fucah tai joku sen aikane tF:ltä Siinä oli samanmoinen sample samaan tapaan soivana kuin toi efekti skepa.
0   +1 +2
 
Haava 24.03.2004
Heti kivaa avaruus rumpua... Sekopäistä jamitteluahan tämä tosiaan on... EI yllä parhaiden biisien tasolle, mutta vedättää näpsäkästi... Tässä oili vähän kliininen meininki saundeissa... Hyvää toitotusta silti tuossa pääliidissä... Vääntää menon solmuun.. Kyllähän siellä taustoissakin oli aikaajoin kaikkea kivaa, mutta pääsääntöisesti vähän perus piipitystä... Joskin hyvä meno korvasi paljon sen puutteita...

Kokonaisuutena vähän jamittelu meininkiä, mikä ei tietenkään ole parasta mahdollista kuuntelu musaa, mutta onneksi jami oli asiallista, jotta kyllä tämän ilolla läpi kuunteli... Kyllä te osaatte.
0   +1 +2