Petrified Life

Chaos Infinitum | 06.08.2006 | Death Metal
5:26

Retracing Mortality EP:n neljäs raita.

9.33   3229 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
tuntematon_pelle 24.04.2007
PIrun kovaa runttausta kyllä. Lauljalla on aivan helvetillinen ääni ja se toimii biisissää aivan helvetin hyvin... Jos tästä nyt jotain pahaa sanottavaa sanotaan niin tämä tasainen hakkaus ei oikein jaksa innostaa ikuisuuksia, ja olisin kaivannut ehkä enemmän dynamiikkaa... Kyllä tämä ihan onnistunut biisi kuitennkin on ja varmasti tulee toistekkin kuunneltua.
0   +1 +2
 
9
CJP 25.11.2006
Jos Millennial hieman laski yleistä kiinnostustasoa sen 2,7% niin Petritetty elämä nostaa sitä taasen 15%. Musiikki on matematiikkaa sanoi joku, mutta se voi hirttää ittensä; tää biisi jyrää!

Äijjyys is BÄK EP:llä pienen hengähdystauon jälkeen (Millennial). Tekee mieli astella niinkun sumopainija aina kun tulee biisin kohdalla 00:15 tuleva riffi. Siistiä. Levottomammaksi menee arvostelut kellon puskiessa aamua kohti mutta vielä jaksaa.

Petrified Lifessä Oku rutistaa viimeisetki viilistelyt vokaaleihin ja välillä nostattaa ihon kananlihalle. Sanatkin kuulostavat siltä kuin niissä olisi melko paljon tarkoitusta, harmi ettei EPn kansilehtisessä ole sanoja. CI ei pelkää runtata turpaan, heittää filliä väliin, jatkaa runttausta, heittää filliä väliin ja aina vain jatkaa runttausta. Hyvä!
0   +1 +2
 
10
^LINNA^ 27.09.2006
Kerrankin löyty Mikseristä Bändi jota voi kuunnella julkisesti! Tämä Biisi saa samanlaiset arvostelut ku tuo Landscape, eli aivan täydellisiä on nämä biisit tällä EP:llä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat