Millennial

Chaos Infinitum | 06.08.2006 | Death Metal
5:14

Retracing Mortality EP:n kolmas raita.

8.81   3270 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
jamael 05.12.2006
Väkisinkin alkaa jalka vipattaa ja tukka heilumaan! :P
0   +1 +2
 
8
CJP 25.11.2006
EP:n alun biisit ovat suhteellisen helposti imeytyvää kamaa olematta kuitenkaan mitään suoraviivaisia death thrash paukkeita. Millennial ottaa tehtäväkseen karkottaa viimeisetkin suoraviivaisuuden jäljet materiaalista ja tekee sen varsin hyvin. Teknisyyden lisääntyessä kuitenkin usein tarttumapinta pienenee ja kynnys voi nousta liian korkeaksi pienelle mielelle ymmärtää biisi. Näin käy Millennialin kohdalla, vaikka biisiä on maustettu mahtavilla hitaammilla ja rahdun melodisemmilla kohdilla ja tunnelmaa on tähän zipaleeseen lapattu muutaman kourallisen verran enemmän. Onneksi mukaan on kuitenkin laitettu se muutama herkullinen mossikohta ja sen vastapainoksi blastipyrähdyksiä.

Millenial ei tosiaankaan edusta CI:n heikointa antia, mutta tällä EP:llä näiden helmien ympäröimänä Millenial on se heikoin lenkki. Millennialin suurin puute on kenties äijjä -meiningin puute jota muut biisit viljelevät melko runsaasti. Ehkä on hyvä hengähtää äijjäilystä hetkeksi, but why since the group has perfected the style long before.
0   +1 +2
 
8
jarsQui 06.08.2006
Tän kyl pelasti lopun blastikohta :)
0   +1 +2
 
Torniojaws 28.08.2007
Ihan mukavasti lähti käyntiin, mutta biisi ei oikein tunnu etenevän minnekään. Pientä viilausta sovituksiin, niin voisi olla tiukka biisi käsissä. Soundit ihan näppärät, joskin aavistuksen sameat.
0   +1 +2