Landscape

Chaos Infinitum | 06.08.2006 | Death Metal
4:52

Retracing Mortality EP:n toinen raita.

9.00   7210 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
blocko 06.09.2007
Tiukkaa räminää, pojat!
Todellakin toimiva biisi, taitaa olla uusimman satsin paras veto.
0   +1 +2
 
6
ncboy 20.06.2007
Emmäny tiiä iha hyvä ..:D
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 14.05.2007
Teknisesti vakuuttavan kuuloista soittoa. Varsinkin tuo rumpu/kitara yhteistyö kuulostaa pätevältä. Kokonaisuutena biisi kaipaisi sitä "jotain". Tekniikka tuntuu olevan hallussa, niin ei muuta kuin lisää ideoita kehiin.
Laulu tuntui aluksi jotenkin hämmentävällä tavalla "hennolta", mutta lämpeni biisin edetessä. Ehkä tuo karjumisen ja öykän väliin sijoittuminen vaikuttaa ilmaisuun. Väriä siinä oli mukavasti, tosin ei haittaisi vaikka vähän lisääkin olisi.
0   +1 +2
 
8
Dissolute 23.12.2006
"ei paskempaa, ei paskempaa", sano hevimies itikainen matti nykäsen konsertissa.
0   +1 +2
 
10
CJP 25.11.2006
Landscape. Ah, Landscape. EP:n kovin biisi päräyttää propellit käyntiin ja syöttää synkkää äijjätuuttausta korvan syövereihin ja aiheuttaa siten suunnatonta mielihyvää. Tämä biisi potkii ensin kasseille, taputtaa poskelle, kastroi ja vie sitten kädestä pitäen jäähyaitioon. Tässä biisissä on täydellinen tasapaino teknisyyden ja suoraviivaisemman menon välillä. Vokaalit ovat täynnä tunnelatausta joka on ärinätyylisessä laulussa erittäin kova suoritus.

Nousisin aina biisin loputtua taputtamaan ja huutamaan bravo ellei se olisi niin vitun homoa. Vittu ootte hyvä bändi.
0   +1 +2
 
9
Hyvä meininki! Tätä joutuu jo vähä kuuntelemaaki jos jotain haluu tajuta. Se on hyvä se! Rumpalilla tosissaa hyviä juttuja eikä pelkästää tässä biisissä.Yeh yeh!
0   +1 +2
 
9
StoRBa 17.08.2006
Varsin menevää teknistä groovea tässä biisissä. Messevät sounditkin löytyy, vaikka ei niissä valittamista ole aikasemminkaan ollut. Huomattavasta progeilusta huolimatta homma pysyy hyvin kasassa, vaikkei missään nimessä tee biisiä tai koko EPtä helposti lähestyttäväksi. Muutaman kuuntelukerran jälkeen kuintenkin pää heiluu tai vähintäänkin nyökkii musan tahtiin. Ainut mitä jäin hieman kaipaamaan oli massiivisempaa laulusektiota. Tuotannollisella puolella olisi voinut kikkaila hieman enemmän panorointien ja tuplausten kanssa. Toisaalta nyt ei voida syyttää ylituottamisesta, ja biisi potkii varmasti livenäkin yhtä paljon kuin levyllä. Eiköhän tällä kuuhun mennä!
0   +1 +2
 
10
^LINNA^ 27.09.2006
Kitaran saundit ja riffit on iha loistavia! Laulajan ääni on parhaasta päästä!Rummut on kuin jostain mun fantasioista eli täydelliset! Tämä kaikki yhdessä luo niin mahtavan kipaleen, että pitääpi 10 antaa ja kuunnella muutkin biisit läpi!
0   +1 +2
 
9
Pseudonyymi 07.06.2009
Varsin mallikkaasti rullaava biisi. Pelkäsin jo pahinta alun Meshuggah-tyylisen tahtikikkailun alkaessa, mutta yllättäen se toi aivan täysillä. Kokonaisuudessaan ihan kuuntelukelpoinen biisi. Laulajan ääntäminen häiritsi hieman niiden muutaman cleanimman kohdan aikana, mutta muuten hyvä meisinki.
0   +1 +2