Liberty

centroid | 20.10.2008 | Melodic Trance
9:27

Energinen biisi nimensä mukaisella teemalla.

9.00   602 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=352810
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fleeticer 27.01.2009
Bongasin tämän tuolla Trance.nu:ssa. Positiivinen yllätys mun mielestä, saisi ehdottomasti olla enemmän näkyvyyttä tällä projektilla. Kaikki trancen peruselementit on mukana. Basari potkii ihan mukavasti, tosin tuo soundi olisi voinut olla enemmän "kova" ja sellainen napsu. Nyt se velloo tuolla muiden soundien seassa vähän liikaa, eikä ota sitä johtajan paikkaa biisissä.

Breikki mukavan rauhallinen, pianot sopivasti taustalla, ettei tule liikaa esiin. Päämelodia vähän vanhemman trancen tyylinen sahailu. Ihan mukavasti maistuu, vaikka onkin jo aika loppuunkulunut. Ei jaksa enää innostaa niin paljoa, kuin joku 6 vuotta sitten. Miksaus vähän tunkkainen, mutta tarpeeksi selkeä, että pääsee nauttimaan.

Hyvää tuotantoa. Paljon pieniä kikkailuja siellä täällä, mitkä tuovat lisää kiinnostavuutta biisille. Perusasiat hallussa ja paljon siihen vielä päälle. Seuraavassa biisissä panostaisin enemmän miksaukseen, ja ehkä laittaisin kehiin modernimpaa melodiaa. Tämä biisi kuitenkin ansaitsee mielestäni kiitettävän. Hyvää trancea vahvalla perustalla, toivottavasti tässä projektissa kuulee vielä lisää biisejä! Jes!
0   +1 +2
 
9
BC4U 10.06.2009
Mukavat soundit, melodia erittäin perinteisen trancen tyylinen ja erittäin toimivaksi todettu ;-). Basari tosiaan vähän hukkuu (ainakin omilla Alesikseillä kuunnellessa), mutta enpä mä oo mikään juuri kickejä arvosteleen kun itse olen täysin hukassa niiden kanssa. Kivoja pikkujuttuja löytyy biisistä ja kokonaisuus on erittäin tomiva!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat