No Hesitation

Carboni | 25.01.2004 | Pop
4:11
8.80   1097 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
L.U.M.E 16.08.2007
Tulee ihan kemopetroli mieleen, ehkä jopa liikaa:)
0   +1 +2
 
10
*Aulis* 10.04.2006
Kyllä basso on hieno soitin, vaikka en basisti olekaan. Tämän tyylisessä funk-popissa basso ON bändin pohja! Eli basistin työskentely on suorastaan korvaan pistävää. Samoin rumpali tuntuu suoriutuvan tehtävästään moitteettomasti. Sävellykseltään ja sovitukseltaan biisi on todella onnistunut. Tykkään laulajan äänestä ja tyylistä. Tyylikästä tulkintaa. Hienot ja jopa erikoiset melodiat tekee biisistä todella omaperäisen ja kauniin kuuloisen. Sitten kun soolo pärähtää ilmoille kääntyy Hendrix haudassaan, jotain sellasta siinä vain on! Mahtava kappale!
0   +1 +2
 
9
kumpo 27.04.2005
joo hyvä fiilis oli kappaleessa. Laulajan ääni erityisen pehmee. Hyviä mimmilaulajia on näemmä liikkeessä. Mun makuun toi beisikuvio on liian hätäsen kuulonen. Vähän yksinkertasemmalla ois ehkä saanu enemmän tunnetta. Nyt tuli väkisin supermario mieleen alkuosiosta vaikkakin taitavasti soitettu oli. Rumpali sai aikaan tyylipuhtaan grooven ja kitaristi pläjäytti mäseen soolon. Fillit oli rumpalilla erityisen maukkaita ja tarkkoja.
0   +1 +2
 
10
Kukkonen 11.11.2004
Kivat wahhi-kitarat ja helee laulu. Heti alun timmi soitto ja hyvät soundit pakottivat kuuntelemaan paremmin... Biisi bongattu "Mikseri.net suosittelee" -listalta. Hyvä meno alusta loppuun, vaikken ihan popin ystävä olekaan, niin tällaista on kiva löytää jostain muualtakin, kuin Kiss FM:ltä...

Wah-skitalle olisin toivonut lisää tilaa ja soittoa. :) Tuotannollisesti täydellistä joten toi kitarajuttu on lähinnä mielipideasia.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta