Liquid

Caamos | 31.08.2005 | Trance
7:08

Uusi mix hittibiisistä. Keskiääniä ja pädejä nostettu yleisön pyynnöstä. Palaute oli niin ahkeraa että oli pakko korjata :) Tuli kieltämättä parempi...

138 bpm kevyttä trancea pianolla höystettynä

9.58   3979 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=152407
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DJ Kim.S. 07.02.2006
Oot sitte sinäkin tehnyt tälläsen tykki biisin aivan mahtavaa, tästäkään ei puutu sitten mitään. Ensinäkin melodia puoli on hyvä ja sit toi piano juttu aivan hieno, voksut on hienot kans. Kerrassaan ammattikamaa ja kymppi täst on pakko antaa.
0   +1 +2
 
10
Deathstar 11.11.2005
jumalauta että on vitun hyvä biisi.Rok Rok :)
0   +1 +2
 
10
Infratuna 22.09.2005
Loistava biisi!!! Pitkästä aikaa törmää taas hyvään tranceen. Kiitos!
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 18.09.2005
No huhhuh, kun on loistomelodiat ja muutenkin kaikki kunnossa tässä. Toimii kaikilta osin loistavasti. Bassolinjat, leadit, padit yms...

Ihan kymppiä ei viitsi heittää, koska kipaleessa ei ollut sitä "latausta", mitä etsin. Hienoa työtä siis kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
Sound Industrial 13.09.2005
Voi jee mikä biitti ja basso. Mielettömän hyvät saundit!
Tää on tosi liquid ja toimii..
0   +1 +2
 
9
ArrestKulak 05.09.2005
Ohoi. Enpä nyt muista samantien minkälainen vanha versio oli. Jotenkin arvelen että olet vähän lisännyt pianokikkailua taustalle. Melodiat on mukavat ja pehmoiset. Pianolle olis voinu tehä jotain kyllä siinä vaiheessa kun on suvanto kohta.. onko se suvanto? nojoo. Muut osiot toimii muuten hienosti. Yksinkertainen ja erinomainen kikkailu on tämä.
0   +1 +2
 
9
termite 05.09.2005
on kyllä paljon parempi. tosta yläbassosta sen verran pitää sanoo et oot siirtän/paneroinut sitä vasemmalle niin mun mielestä sen parempi paikka olisi ihan keskellä.ainakii luureista kuuneltuna härskähtää korvaan.Miksaus on hemmetin puhas todella hyvin oot saannu kaikki äänet esiin.hienoa työtä!pikkasen miinuksen heittäisin toistosta ton mikä alkaa 1.28 sitä on putkeen melkein 5 min.Mut hei ne on makuasioita hieno biisi jokatapauksessa miksauksen puhtaus loistotasoa..
0   +1 +2
 
9
onZka 01.09.2005
Näoin, pääsin kuuntelemaan tämänkin.Jooh alku kuulosta pirun lupaavalta, mukavia saundeja heti alusta lähtien.Basso humisee taustalla eri hyvin.Hienoja pianomelodioita tulee mukaan, hiukka tulee mieleen jotkin BT:n jutut.Suvantovaiheessa piano onkin jo sitten paljon selkeämpi ja sopii biisiin kuin nyrkki vaimoon.Kivan eteerisiä padeja pyörii tossa taustalla.Alussa oli hienoja voksusampleja hämyilemässä biisissa.Kakkossuvannossa nousevat padit vasta hienoja ovatkin, niille vaan enemmän roolia!Plus tolle voksulle.

Huono tästä on huonoa mitään sanoa.Pituuskin juuri sopiva tämmöiselle kappaleelle.Ei mitään ankeita radioeditejä niin että biisin kerkeää vasta päästä sisälle ni jo loppu..
Äänimaailma on kyl onnistunu, oon himppasen samaa mielt Larin kaa et jotain efuja lisää esmes pianoihin, nyt hiukan "kuivat".
Siinäpä sitä.
Hieno träkki kaikenkaikkiaan.

hymiö.
0   +1 +2
 
10
Holmström 31.08.2005
Jeah :) Tämän voisi ajaa suoraan cd:n masterille ja siitä sitten tuotantolinjan kautta jakeluun ja kauppoihin sekä loppuviimeksi ostettavaksi :)

Soundit suorastaan täydellisessä balanssissa... piti ajaa biisi kolmeen kertaan ja oikein etsimällä etsiä kehitysehdotuksia ;) mutta niitä ei sitten löytynyt joten nyt ollaan huipputasolla. Työstämisen jälki kuuluu... suorastaan näkyy äänimaailman mielikuvissa jotka tuottaja on onnistunut mixaamaan ja etenkin siivouspuuhissa masteroimaan sille tasolle jotta että tässä meillä kuultavana loistomelodinen ja tasainen biisi...

Trance hässäköiden biisinkesto aika on sellainen max 8 min (avg) joten tässä ollaan juuri siinä sopivassa seiska kestossa mutta... biisi on niin puhdas ja upeasti tuotettu että olisi upeeta jos löytyisi se 9 min. ylärajan kestävä versio... (ns. remix "kakkospuolelle") syystä että tätä on nautinto kuulla... Pianon sisääntulo erinomaisessa balanssissa suhteessa muihin soundeihin...

joo... huippu zydeemi... Saako soittaa tänään radiossa ? Hyvä!... kiitos !

Cheers :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 31.08.2005
Täytyy myöntää, että parani huomattavasti. Matalat taajuudet ovat nyt myös sopivasti esillä tuoden täyteläisen soundin kehiin. Masterointi on vahvaa ja sen varassa biisi toimiikin todella hyvin. Human-soundin geittaus on hyvä efekti-lisä. Ainut mitä tässä biisissä voisi olla lisää, niin muutama efekti lisää ja piano voisi olla hiukan usvaisempi alussa... myöhemmin piano toimii selkeänä todella hienosti. Tasainen pro-trancetus hienolla ja yksinkertaisen selkeällä melodialla.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2