The Butterfly's Visit

5:26

Keväinen perhonen herää talven horroksesta.

9.43   2034 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
T-Sync 27.12.2006
jeah, täältähän tämä taas löytyy, vanhaa kunnon authentiqueta :) tykkään biisistä kympillä.
0   +1 +2
 
10
flaa 18.05.2006
Tuntemattoman aarnimetsän siimeksessä, jossa tähtipölykin on todellista, majesteettinen perhonen lentää läpi taianomaisten maisemien. Hieman tumma mutta äärimmäisen elävä ja hoivaavan lämmin äänimaailma. Ehkä upeinta Authentiqueta.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 16.01.2006
Mukavan veikeä, hieman itämaisiin tunnelmiin vievä tunnelma, joka kuitenkin kietoutuu mystisiin ujelluksiin ja ääniin. Tässä yhdistyy onnistuneesti scifi ja jo kadonnut historiallinen maailma. Osa efektoinneista tuntuu kuitenkin ehkä asteen verran irralliselta tai turhan "kovalta". Kokonaisuus ei rakennu aivan niin eheäksi ja pehmeäksi kuin tuossa edellisessä kappaleessa, vaikka äärimmäisen miellyttävältä tämäkin kuulostaa. Sopivan utuinen ja unenomainen tunnelma. Musiikin ei aina tarvitse nojautua turhan selkeisiin rakenteisiin.
0   +1 +2
 
10
Mitä mä voisinvielä sanoa, kun kaikki on jo sanottu.
Hyvää konemusiikkia. Kiitos paljon.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 09.11.2005
Oikein pehmeästi lähtee, kivaa soundimaailmaa. Kauniihkoja melodianpuolikkaita joita höystetään kummallisilla metallisilla ääniefekteillä. Tuo mukaan tuleva piipityssoundi on oikein paljon mieleeni, tästä tulee vähän mieleen Nobuo Uematsun Lunatic Pandora -sävellys Final Fantasy VIII:stä, niin tunnelman, soundien kuin melodioidenkin puolesta. Erikoisia riitaisointuisia ratkaisuja on kyhäilty, toimivat yllättävänkin hyvin.

En oikein ymmärrä mitä tuo Haava tuossa lätisee vain keskitasoa paremmista FLStudio-soundeista, onhan tämä nyt soundeiltaan erittäin syvä ja paksu eikä edes kuivan elektroninen vaan hyvinkin orgaanisen kuuloinen, ainakin itselleni tämä kolahtaa oikeinkin hyvin.

Persoonallinen ja nätti teos joka herätti oikein positiivisia viboja. Eipä tästä voi kuin kiittää ja kumartaa, en minä tästä lähtisi mitään toisella tavalla tekemään. Oivaa.
0   +1 +2
 
Haava 09.10.2005
Tuo perhosjuttu oli kyllä jo niin kliseistä, että jo itsessään se vähän hirvitti. Tuo elektroinen tatsi joka tuli siitä arpeggio/sequ pätkästä oli kuitenkin raikastavaa tuollaiseen "luontokuvakseen" nimetyssä musiikissa. Kapple lähti siinä introssa vähän perinteisille poluille, mutta jo puolentoista minuutin kohdalla on selvää, että tämä ei silti ole kliseisimmästä päästä. Klise Eelektronisen ja klise orgaanisen meiningin yhditämistä mukavalla tavalla. Tavalla joka on enemmän kuin osiensa summa.

Jos jotain kritiikkiä pitäisi heittää, niin saundit nyt eivät olleet mitään elektronisen musiikin ladunavaajia vaan sellaista keskitasoa paremman FLStudio säädön kuuloisia. VST-tyyppinen laihuus kuului läpi, mutta jotain oli sentään osattu säätää. Noh.. Tämä nyt on kuitenkin sivuseikka, kun ääniä oli osattu käyttää suhteellisen luovasti ja eloisasti. Idea ratkaisee loppujen lopuksi ja siksi tätä olikin kiva kuunnella. Toinen oli ne vähän turhat rummutuksen siellä loppupuolella biisiä.

Kiva kokonaisuus. Saundipuoli timantinkovaksi ja ainesta alkaisi olla jo vaikka mihin tälläkin projektilla.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta