Chequamegon

7:12

KÖkäle

8.89   1747 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Drakmin 13.12.2005
Alussa clappi on irrallinen, koko kompin pyörähtäessä käyntiin se integroituu paremmin. Minuuttiin asti aika hyvän kuuloista lukuunottamatta laihaa bassolinjaa. Se kaipaisi mielestäni paljon säätöä kerran sitä näinkin paljaana kuullaan. Bassopää sinällään on aika hyvin balanssissa. Breikki kaipaisi mielestäni jo eri soinnut, hiukan laimentaa tunnelmaa että jo kuultu kuvio jatkaa toistoa. Itseasiassa sointukulku on biisin alusta loppuun sama. Vaikka genre on trance niin en kyllä jaksa monesti näin itseään toistavaa biisiä kuunnella.
0   +1 +2
 
8
Stocco 19.11.2005
*vai
0   +1 +2
 
8
Stocco 19.11.2005
Agamemnon avi kukas se olikaan siinä Troijassa.

Tääkin on vähän tämmöistä pitkäveteistä puurtamista, jossa on kauniita naisia ja villiä toimintaa vain paikoitellen. Mut hyvinhän tää silti kulkee. Ei siin sillee mitää ja taistelukohtauksethan ovat tykkejä. Miekat heiluu ja bassotaajuudet sivaltaa masuun ihanasti. Harmi ettei tässä ole mitään elämää suurempaa ja muistiinjäävää Akillesta. Soundit ovat kuitenkin ihan nannaa. Tykkään niistä.
0   +1 +2
 
9
To1 16.11.2005
Intro on todella vetävä ja soundit ovat mahtavat, kikki soundi voisi tosin olla hieman iskevämpi. Melodiat kuulostavat aika tavanomaisilta rakenteeltaan, mutta omaperäiset soundit tekevät biisistä mielenkiintoisen. Efektejä löytyy ihan kiitettävästi, suuri plussa joka nostaa myös mielenkiintoa. Jotakin melodista vaihtelua loppua kohden kuitenkin kaivattaisiin.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 06.11.2005
Jaa-a, enpä nyt tiedä mitä tästä sanoisi tai ylipäätänsä, mistä aloittaisi, hmm. Äänimaisema on ainakin todella upea, harmittaa vain, kun en koskaan ehtinyt tutustua kunnolla tähän samaan projektiin vanhan nimen alla, niin en voi nyt verrata edelliseen, mutta joka tapauksessa, hienoa ja selkeää, pakko hankkia uusi kone ja parempaa laitteistoa, niin ehkäpä joskus väännän jotain samantapaista, kenties... kenties ei. Jep, vaikka ihan perustrancea onkin, melodian, bassolinjan, rumpujen ja kaikkien suhteen, niin varsin yllättävä jälkimaku jäi suuhun poreilemaan, minähän pidän tästä! 7 minuuttia ja risat kruunaavaat kaiken vieläpä. Todella mukaansatempaava kipale, pakko myöntää itsekin. Hmm, olisivatkohan muutamat voksut silti olleet tarpeen? :o
0   +1 +2
 
9
T-Sync 04.11.2005
kickin saundi on aika korkee, mut se on ok. alkaa hyvin ja heti tulee hyvät saundit, ja tohon 1:12 kuulostaa aika peruskiksuttelulta. mutta sen jälkeen alkaakin tosi hyvä melodia. basso o hyvä. rummut on aika peruskamaa..
hieno(ja) pad(eja)...
vähän yli 3 minuutin kohdalla alkaa mukavankuulonen suvanto.
sen jälkeen tulee kicki vähä ryminäl mukaan.
tää on tällainen vähän vähemmän melodista mättöö, mut tuo perusmelodia on tosi toimiva.
tää on vissiin aika trancea trancea. miksaus ja muu on loistavaa.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 02.11.2005
Jassoota juu, ihan tommonen normialku tällä setillä. Soundit taitavat olla tosiaan parantuneet ja kirkastuneet, mitä nyt koitan muistella jotain lataamiani flame 5.0 projektin biisejä. Tuntuis että bassoissa olis varaa paksunnella vielä pikkusen. Vähä lisää jytinää tonne alas, niin olis makoisampaa meininkiä. Melodiat ovat ihan mukavaa kuunneltavaa. Omalla tavallaan aika perusmelodiaa, mutta kyllä tossa sitten taas sellasta omaakin vivahdetta ja soundia on kivasti. Toimii. En mä tästä kovinkaan sen kummosempaa osaa sanoa. Miellyttää ainakin enemmän kuin edellisen projektinimen alla majailleet biisit. Ihan korkeimpia yläpäitä, vois ehkä vähä leikellä muutamissa kohdin, kun luureilla ainakin tuntuvat pikkasen liian pistäviltä. Nyt mä oon aika jäissä muiden rakentavien ehdotusten suhteen. Tää on iha hieno biisi mun mielestä. Sanotaanpa että karvan verran uupuu kiitettävästä vielä, mutta hyvin vähän.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta