No Pearl

BROKENBLISS | 29.07.2004 | Hard Rock
5:13

V: Teron sävellys, Pekan teksti. Tämä oli Teron aivojoogan hedelmiä helmikuun paikkeilta. Säkeistöriffi kulkee kuin juna, mutta alkuperäistä kertosäkeen riffiä jouduttiin hiukan modifioimaan. Se kun oli melodisesti niin kiero ettei siihen oikein saanut upotettua laulumelodioita. Nykyisessä muodossaan osat istuvat hyvin yhteen. Väliosassa miltei Mars Voltamainen Janin ja Villen kehittämä basso-rummut osio ja Teron soolo. (Vain kahdessa Promon biiseistä on soolo, tämä on toinen niistä) Hauska kontrasti löytyy perusriffin jämptistä suoraselkäisyydestä, joka finaalissa kohtaa kaoottisen älämölön. Teksti kertoo kaverista (psykootisesta narkomaanista) jolla on 7 päivää aikaa elää. Eli siis, äijällä on hommat kohillaan! Pekkako synkkä kaveri? No ei kai.

P: Suomen talvi on erinomainen angstin lähde. Järjettömän tylsyyden raivopuuskissa tuli mieleen tarina, jossa lekuri on antanut kaverille 7 päivää elinaikaa. Ei, kaveri ei käyttänyt diagnoosin jälkeisiä viimeisiä päiviään rakkaiden sukulaisten kanssa kaffetellen ja muistellen lapsuusajan öisiä virtsan karkailuja. Biisi kertoo vihasta, velallisen epätoivosta, rajujen sekä absurdien fläsh-bakkien kautta sairaan nuoren ihmisen viimeisen matkan tuskasta, joka päättyy pelon voittamiseen viimeisen henkäyksen noustessa taivaalle.

8.61   3583 kuuntelua

Kappaleen sanat

Today it snows hard
Blizzard of a decade
My decaying body
Shakes with the last chills

I got 7 days to live
And nothing to forgive
I owe zero to the world
All’s left is no pearl

Lying bruised on snow
On one’s hurt back
Drifting unconsciously
From absurdum to another
Taste the leather rod
Feel the pain inside and out
Flashes of seconds
Roam in my numb mind

I got 7 days to live
And nothing to forgive
I owe zero to the world
All’s left is no pearl

Tired eyes witness the play
From beginning to an end
From a distance yet near
Near yet from a distance

Last assault makes your
Veins suck the power
Institution of money
Drowns you never again
Insane eyes stare stirred
They roll the last red carpet
Dancing on a black cloud
Not afraid of the end

I got 7 days to live
And nothing to forgive
I owe zero to the world
All’s left is no pearl

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
eihort 14.04.2007
Pakko oli tulla sanomaan että VIDDU MITEN HYVIN JYRÄÄ!Yleensä viiden minsan lohkasut alkaa puuduttamaan jossain välissä mutta tämä ei.Silkkaa mahtavuutta
0   +1 +2
 
9
cheez 29.07.2005
mainriffi on aivan helmi, ellei jopa timantti. Loistava aihepiiri biisille. Diggaan todellakin kaikista biiseistä, joten saitte yhden uuden fanin! kiitos, rikastutitte elämääni kotvan-tovin-hivenen verran!
0   +1 +2
 
First Fall 14.05.2005
Meininkiä kyllä löytynnä! Ihan taidokasta meininkiä tämäkin!
0   +1 +2
 
8
repulse 14.05.2005
Rouhee ääni laulajalla ja biisikin on toimiva!!! hyvä meininki kertakaikkiaan! tämähän on melkein hevyä! käykääpä kommentoimassa/kuuntelemassa Re-Pulse orkesterin tuotoksia!!
0   +1 +2
 
luoja 14.05.2005
Pitkä selostus, en jaksa lukea, Zakk wylde/stoner/hard rock. ja siinä se.
0   +1 +2
 
Sigil 14.05.2005
Joo haluttais kovasti kehua tätä kun kaikki rullaa mukavasti, mutta krtsi ei kovin kauhean huippu kuitenkaan ole. Varmaan parempiakin biisejä, pitääpä tsekata muitakin.,
0   +1 +2
 
8
JM 14.05.2005
Hyvin rokkaa, soundit on pro ja sävellys hyvä. Biisissä ehkä huonona puolena on "löysyys" ..mites sitä kuvailisi..no alussa rummut saundaa hyvin tiukoilta soittotavastakin johtuen. Tuota "tiukkaa" soittotapaa olisi tässä voinut soveltaa kitaraan, eikä repiä silleeen löysästi, sitä on jo kuultu tarpeeksi.
0   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 13.05.2005
Hyvää riffittelyä ja jyrää mukavasti. Laulussa hyvä äijä ote. Ei tässä ole juurikaan moitittavaa, tämä rokkaa ja hyvin. Äijät on itse jo niin hyvin kommentoinut biisiä ettei siihen ole lisättävää.
0   +1 +2
 
7
DaKiller 13.05.2005
Hyvin päälle käyvää heviähän tämä on heti alusta alkaen. Harmi vain, että tämä kappale omaa samoja vikapiirteitä, kuin nuo aikasemmatkin kommentoimani skipaleet. Elikä hieman persoonattomaksi jää ja sellainen kaikkensa antamisen meininki jää puuttumaan. Nyt on keskitytty liikaa paatoksen siirtämiseen äänihauhalle ja jossain matkalla se fiilis jäi pois matkasta. Enemmän tunnetta kehiin kehiin niin avot!
0   +1 +2
 
Pitk 13.05.2005
Hiiviä, perkele! Tuon originaalin kertsin kyllä haluaisin kuulla. Tomit aika kliinisen kuulloiset. Muuten hyvä yleisbalanssi. Kitarat sahaa mallikkaasti. Laulusoundissa vähän ikävä yläpää.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta