Waiting

Bonesaw | 20.06.2005 | Heavy Metal
4:51

Viimeinen raita - bonus-kappale. Melodisempaa synalla terästettyä Bone-vääntöä jossa kitaristi Vilkko hoitaa vokaalit.

9.00   2546 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=139333
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

The world's dying, becoming a tomb
For all our gods to cry for
Ripped away from its divine womb
In lies we all breed

PRE-CHORUS
The pain maze and the blood-red haze
Earthquake and roaring thunder
Utter hatred under your skin
Pain unfolds, wrath and despair

CHORUS
In the deep abyss of our past
Where sunlight seldom falls
Shadows embrace the unknown souls
Waiting for relief that will never come

A world of hellfire arises
As a kingdom of truth is born
We stroll knee-deep in the dead
Until this reign of lies is torn

PRE-CHORUS
CHORUS

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
OnniManni_ 12.12.2006
tämäkin hyvä, ainoo vaan et nää kaikki on melkeen samanlaisii. jokases on omanlaine alku mut muuten biisin kulku ja örinät on aika samat. mut silti roks. täs biisis sai jo sanoista vähän selvää.
0   +1 +2
 
9
nirhama 28.05.2006
intro kaunis. ja kokonaisuudessaan hieno biisi!
0   +1 +2
 
7
Sonoffrost 30.09.2005
Biisi erottuu muista kyllä aika selvästi. Jos huonoin ralli pitäisi valita niin se olisi tämä. En tiedä olitteko tarkoituksella laittaneet tämmöisen biisin soppaan sekaan vai kokeiletteko rajojanne mutta Tämä nyt ei oikein napannut. Junnaavaa ja aikalailla tylsää. Sorge.
0   +1 +2
 
9
Komendantti 10.08.2005
Vokaaliosien 'psykopaattisen' tunnelman luovat tuplaukset pelastivat intron jälkeisen hiukan jähmeähkön kokonaisfiiliksen.
Joka tapauksessa tämä on biisin lopulla kokonaisuutena arvioiden oikeinkin toimiva kappale, vaikka se tiukin terä saattoikin vielä kenties jäädä puuttumaan..

\m/
0   +1 +2
 
9
Chemical Kim 18.07.2005
Tässä taas hipotaan jotain aivan mahtavaa. Ne samperin ankkatuplabasarit, ainoat mitkä eivät ole muiden tasolla. Melkein tekee kipeää kun en taaskaan kymppiä anna, mutta kun biisi olisi niin saatanan hyvä ilman tätä seikkaa.

Tässä biisissä laulun sovitus on paras teidän kaikista biiseistä ja ihan selkeästi. En oikein yhdy kaikkeen toteutukseen mutta tässä mennään hyvää rataa. Tiukka tublabasari toimii mutta se ankkakävely pitäisi kieltää lailla.

Miksi annan sen vaikuttaa? Koska ilman sitä tämä olisi yksi ihan loistavimmista biiseistä mitä tässä saitissa on ikinä ollut, ja se on vilpitön mielipiteeni.
0   +1 +2
 
NapalmHead 15.07.2005
Intro on kohtuullisen hyvän kuuloinen. Kompin lähtiessä käyntiin päällä soi hieman kummallinen mutta mielenkiintoinen riffi. Vilkko kuulostaa aika hyvältä. Kertosäe on kohtuullisen hyvä. Sen jälkeen tulee mukavaa kitaraharmoniaa. Metallica tulee hieman mieleen biisin kulkiessa vähitellen kohti loppuaan. Tämä biisi ei kuitenkaan enää yllä kahden edellisen tasolle.
0   +1 +2
 
9
Singer 15.07.2005
Ei tämmösellä helteellä osaa sanoa mitään järkevää... Taattua luusaha laatua! Makeat kitaramelodiat sekä synat ja Vilkon laulu toimi kyllä (yllättävän) hyvin :)
0   +1 +2
 
10
ekkuevil 14.07.2005
Aivan mahtava biisi tätä tahtia jatkatte, magee sovitus skitat soi hyvin, sopivan simppelisti alko, turhat lurinat pois!!! Kyyti on kylmää, vaikka kuuma tuleekin. Loppu soolot upeaa kuunneltavaa ja laulu aivan kymppiä!!!
-E-
0   +1 +2
 
7
Koura 11.07.2005
Introssa on kyllä tunnelmaa juu, mutta se loppuu hieman töksähtäen. Ja tuo alun melodinen riffi ei ole mielestäni kovin häävi. Laulusta en erityisemmin pidä. Kertosäe on kaikin puolin aika kehno. Lopussa on kovat soolot, mutta niitten alla oleva riffi ei sovi sinne sitten yhtään. Saattaa johtua myös kitarasaundeista (jotka ovat aika munattomat ja tunkkaiset). Muuten ihan kohtuullinen biisi.
0   +1 +2
 
10
fimbul äijä 29.06.2005
Erilaista sahausta, toimii, perkule sentään!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta