My Sweet Addiction

Blueborn | 20.10.2003 | Rock
3:35

Nopeahko mutta rento kappale. Saattaa jäädä päähän soimaan. Kuuntele oitis ja totea omin korvin miten toimiva on wah-kitaran ja säröbasson liitto!

8.71   15447 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Unari 07.07.2008
Se jokin puuttuu.
0   +1 +2
 
Tonze 16.03.2007
säkeessa mukavaa jammailua kitaralla ja muutenkin hyvä biisi. etenee mukavasti
0   +1 +2
 
thunderbaum 13.03.2007
Aikas valmiin kuulloinen paketti tämä yhtye, ainakin näin mikserin asteikolla. Pienellä tuotannolla ihan valmista radiohittikamaa, tavallisten ihmisten musiikkia. Se saattaa tosin koitua juuri ongelmaksikin; massaan hukkuminen. Olisin kaivannut vähän lisää persoonaa ja räväkkyyttä tähän biisiin. Soitto kulkee kivasti, pientä keinumista puolin toisin, mutta homma pysyy kuitenkin hyvin kasassa. Soundit eivät olleet maailmanluokkaa, mutta nykyään se ei häiritse ainakaan minua, päinvastoin, nykyään kaikki on niin ylituotettua ja soittoa sekä groovea paikkaillaan hiiren klikkauksilla. Eiköhän me Blueborn:ista vielä kuulla radiossa ja muuallakin. Onnea levysopimuksen johdosta! -Tommy/Thunderbaum
0   +1 +2
 
9
dazzling 19.02.2007
Kyllähän tätä kelpaa kuunnella, säröbasso on hauska lisä muuten melko poppisbiisiin. Kertosäe oli ehkä pieni pettymys, sillä alku antaa odottaa hieman enemmän. Muutenhan tämä toimii oikein hyvin, laulu ja soitto kulkee hienosti.
0   +1 +2
 
8
QueenOfTheDamned 14.05.2005
Hienosti toteutettu kipale tämä. Pitkin biisiä kuitenkin toivoin jonkinnäköistä omaperäisyyttä laulajan korkeisiin ääniin. Sillä vaikka laulussa ei ole mitään vikaa, siitä voi puuttua moniakin asioita. Lopullinen nostatus katosi jonnekkin, alusta asti samalla tavalla soitettu ei kuulosta lopulliselta. Kaiken kaikkiaan soittimet soivat hyvin yhdessä. Arvosanan annan kuitenkin yleisen linjan puolesta ja vaikka musiikkimakuni eroaakin kyseisestä, ei lopullinen maku ollut ollenkaan huono.
0   +1 +2
 
8
Siddhartha 08.02.2005
kiva blues tyylinen alotus tosiaankin ja tuo wah/särö kompinaatio toimii kyllä. oikein kivaa perus pop/rock tavaraa kaikinpuolin. en löydä mitään erityistä valitettavaa... toisaalta ei ollu kyl mitään sellastakaan et olisin saanu kivetyksen, joten joudun laittamaan tällasen tylsän kommentin...ristiinnaulitkaa,syyllinen ja myönnän.
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 26.11.2004
maukas baaso saundi tossa alussa ....ja wah-wah skitta .....hyvin kulkee ja biisi on nautittava ja hyvin tehty.....
0   +1 +2
 
10
melusina 06.08.2004
Tykkään tästä biisistä hirveästi, muistan tän sieltä ontherocksista! Tuo uusikin oli hyvä, hauska kuulla uuden demon uudetkin biisit! Käykäähän kuuntelemassa mun musaa, kiova on bändi nimeltään, menevää poppia myös:)
0   +1 +2
 
10
Pukkapää 22.07.2004
Nyt jälleen tätä rokimpaa Bluebornia, mikä tosiaan jää päähän soimaan! Erityismaininta biisin bassoista, mitkä ovat helvetin ytimekkäät, säröineen ja kuvioineen. Hienoa. Laulu ei jälleen petä myöskään, kuten ei myöskään bändi. Tämän biisin taisin kuulla S.S.O Radiossa ekan kerran, ja silloin biisi ei purrut niin hyvin. Mutta nyt kun kaikki biisit on kuunneltu läpi, niin mieli on muuttunut; rock rock rock. Rokkia kaikille ikäluokille, perkeles. Tämä on piste iin päälle yhdessä jutussa; olen faninne tästä päivästä lähtien. Long live Blueborn.
0   +1 +2
 
9
vexu 07.07.2004
Mallikas kappale. Miksauksessa kieltämättä häiritsi tuo selvästi vasemmalle painottumine, muuten asiallinen poprock-meininki sopivan jämäkällä soitolla ja varmalla laululla. Kappaleena ei kovin mullistava, mutta perusasaiat erittäin hyvin hallussa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 7 8 9

Viimeisimmät kuuntelijat