Beauty Queen

Blame | 13.12.2004 | Rock
4:23

Demo 12.12.2004
Seattle -sound meets Stadion Rock!

Vocals - Anni L.
Guitars - Norin D.
Bass - Pasi E.
Drums - Jani B.

Miksaus, Äänitys - Mika Kilpi

8.14   2382 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Progerulez 21.03.2005
Hyvä biisi, joka toimii. Melko pelkistetty, mutta oikeastaan parempi niin, sillä se luo tiettyä selkeyttä koko hommaan.. Orkesteri soittaa hyvin yhteen ja pidän laulajan äänestä. Tässä biisissä kismittämään jäi ainoastaan se, että kertosäe ei nouse tarpeeksi esille. Hyvää matskua kuitenkin!
0   +1 +2
 
9
puunukke 21.02.2005
alku tempaa mukaansa räväkällä otteella. säkeistöt viedään sitten läpi mukavan kuuloisen laulun ja vauhdikkaan taustakitaran turvin. väliin tulevat pienet fiilistelyt toimii. jotenkin kertosäkeeltä jäin odottamaan hieman enemmän. siitä tuo pisteen menetys. en oikein tiedä mikä siinä ei sitten niin tarrannut kiinni, koska taustat toimii ja laulu osuu, olisko sitten toiminu joku toinen melodia paremmin, tiedä häntä, vaikea sanoa. c- osan rokkaavuus on tietty aina plussaaa. ja soolo revittää ne viimeisetkin jarrut pois tästä laulusta. hyvä.
0   +1 +2
 
9
tammina 16.12.2004
Soitannollisesti ja saundillisesti mainio tekele.
Yksinkertaiset eväät ovat tavallisesti ne toimivimmat
ja niin tässäkin. Vokalisoinnista on sitten hankalampaa
muodostaa mielipidettä..tykätä vai lytätä..
Toisella kuuntelulla laulajattaren saundiin rupeaa
jo tottumaan ja vähemmän ärsyyntymään tuosta
ääntämyksestä...parasta laulussa on tuo täydellinen
heittäytyminen ja peloton äänenkäyttö, meni sitten
syteen tai saveen. Siis havaittavissa särmää.
Kolmannen kuuntelun jälkeen...voisi vaikka rakastua..
0   +1 +2
 
Haava 13.12.2004
Tässä biisi, joka pohjaa täysin vikaaleihin.. Eli ihan vähän pohjustetan ja sitten vaaditaan koko biisin täydellinen toimivuus vokaaleilta... EHkä olisin kaiuttanut enmmän vokaaleita.. Sellainen tilaefekti olisi auttanut ehkä vähän. Pahinta voksuissa oli kuitenkin ehkä tuo englannin ääntämys, joka oli välillä melkoisen karseaa.. Noh.. Fiilistä oli selvästi yritetty saada mukaan ja jokunen kohta vähän säväyttikin. Pakostakin itselle jäi silti sellainen fiilis, että laulaessa oli keskitytty ihan älyttömästi sen sen fiiliksen, oikein laulamisen tai jonkun toisisjaisen asian hakemiseen. Sen sijaan että olisi laulettu sydämellä. En tiedä onko asia näin, mutta siltä se silti tuntui.

Kappale oli rohkea yritys tehdä todella vokaaleihin pohjaava biisi, joka elää ja hengittää täydellisesi vain niistä. Vaikka vokaalit eivät olleet huonot, ne olivat jopa hyvät... niin tämä yritys kaatui kohdallani siihen, että vokaalit eivät olleet super-hyvät, jollaiset tämänkaltainen yritys aina vaatii. Jos voksut joillekin toimivat, niin kyllä pitäisi biisinkin toimia. Minulle vain ei... ja kaikki kaatui sen mukana.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta