Forsaken Hope

10:29

Uutta materiaalia. Melkolailla mustempaa kuin aikaisemmat.

7.33   1249 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=146173
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
¤Verienkeli¤ 14.01.2007
Vaihdahan nyt äkkiä tuota genremäärittelyäsi, funeral doomia tämä ei ole nähnytkään. Sen sijaan jonkinlaisen äänileijunnan saralla tämä oli varsin pätevä tuotos, varsin astraalinen fiilis. Ja itsensä toistaminen toimi varsin mallikkaasti. Ihan hyvä, rauhallinen ja unen omainen.
0   +1 +2
 
7
Rumpukoneessa oli kelvolliset soundit, mutta ei ehkä sooloiluun. Päälle tuleva humina oli mielenkiintoa herättävä, mutta tracker kitarat eivät istu mihinkään metalliin, koskaan. Varsinkin kun Doomin pitäisi lähinnä murskata eikä vähän sivellä sudilla. Biisinä ihan kelvollinen, joskin pituutta on liikaa verrattuna ideoiden määrään. Toteutuksessa parantamisen varaa.
0   +1 +2
 
7
Scoundrel 07.08.2005
Tosiaan tasapaksu! Mutta jos ostaisit kitaran ja opettelisit soittamaan ja hommaisit vielä kunnon "murisian" vokaleihin niin voi olla parempaa... muuten kyllä ok!
0   +1 +2
 
8
Sheena Wicked 02.08.2005
Jotenki tylsä.. Niinku Scorpinius kirjotteli tasapaksu.. Kasi olkoon arvosana... Se kertokoon kaikki!
0   +1 +2
 
GREV 29.07.2005
Rakkaassa metalligenressä vallitsevan "duumibuumin" aikaan tässä olisi kyllä osuva sauma työstää lisää biisejä...

Itse biisistä... noh, alku oli mielestäni liian kevyt ja näinollen alun "pehmoilun" takia biisistä ei tullut niin hyvää kuvaa, mutta biisin edetessä nousi raskaat soundit piiloistaa ja loi oikean ilmapiirin...

Loppujenlopuksi kumminkin biisi antoi hieman tasapaksun tunteen... laulut olisivat kyllä tähän paikallaan ehdottomasti, joten ehkä jään odottamaan laulullista versiota.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat