Wizard Of Wor 2004

Black Christ | 11.03.2004 | Industrial
2:56

VON BEAST SOLO
A Tribute to oldschool videogame with an evil twist.

7.00   953 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
DarkFiz 12.03.2005
Mielenkiintoinen alku, kivan kuulosia elektronisia ääniä. Miksaus on aika perus, mitään ihmeempiä ei siltä puolelta ole sanottavaa. Vokaalit ovat vähän.. no, hassut. Mutta se on varmaan tässä tarkoituskin. Biisin rakenne on tylsähkö eikä alun jälkeen biisissä oikeastaan tapahdu mitään ihmeempää. Jokin osa joka olisi muusta biisistä eroava olisi sopinut hyvin tähän mukaan ja tuonut biisiin paljon lisää. Nyt biisi jää vain armottoman tylsäksi.
0   +1 +2
 
sakke-makke 12.03.2005
No johan on kiero rytmi! Aika mielenkiintoista industrialia. Indubiisit esittää mulle melkein joka kerta saman kysymyksen : onko biisin tehnyt henkilö oikeasti musikaalisesti taitava, vai onko melodiat, epärytmit ja jotkin kierot elementit vain lähinnä sattuman kauppaa.. lisäksi tähänastisia industrial-biisejä mikserissä on yhdistänyt lähes poikkeuksetta myös toinen kysymysmerkin ilmaan heittävä elementti : miksaus. Koskaan en oikein pääse jyvälle, että onko kaikkien soundien tarkoitus kuulostaa hieman "kolholta" ja "peltiåurkkimaiselta kolistelulta", että onko sekin tarkoitetusti tehty tuotannollinen kikka joka on ominaista alan musiikille.. hmm.. eli tämä biisi aiheutti tupollisen harmaita hiuksia =) Toisaalta kuulosti jännittävältä ja mielenkiintoiselta kaikkine häröine melodioineen ja ajatuksia sekoittavine rumpurytmeineen, mutta toisaalta taas en ollut ihan satavarma siitä, oliko biisi "loistava" tai oikeasti "teknisesti ja musikaalisesti taitava teos". Eli lyhyemmin kietytettynä en koskaan pääse indu-muusikoista oikein jyvälle, että ovatko he tehneet musaa koneellaan/hardwarellaan vuoden vai jo kymmenen vuoden ajan, if you know what i mean..

Lyhyessä ytimekkyydessään silti ihan asiallinen biisi. Puhevokooderi oli todella kliseinen, mutta sanoituksissa ja puhesyntsan melodiassa oli munaa. Kaiken yllä mainitun vuoksi tosin on lähes tulkoon mahdotonta antaa otäysin objektiivista numeroarviota, mutta sanotaan vaikka näin, että jos kommenttiringistä tupsahtaa enemmänkin tällaista tavaraa, niin otan sitä mielenkiinnolla vastaan. Niin paljon en kuitenkaan ko. soundia diggaile, että innostuisin vastaanottamaan kuuntelu/arvostelupyyntöjä alan artisteilta saati seikkailemaan heidän sivuillaan käyden läpi heidän tuotoksiaan. Silti industrialissa, toisinaan, on sitä jotain taikaa. Jos olisin peli-ihmisiä, niin tällaiset biisit instrumentaaliversioina vois olla just makeita joihinkin warcraft-tyylisiin peleihin..
0   +1 +2
 
SpeaK 12.03.2005
Heti alusta asti kiva. Mahtavan humoristisen kauhu-tunnelman omaava biisi. En osaa kyllä kommentoida oikein mitään miksauksia sun muita. Kaikki hoitavat hommansa hyvin.
Nuo puhesamplet ovat kyllä ihan hullun hyviä. Kaikki on todella kunnossa. Omalaatuisuutta ei ainakaan puutu.
0   +1 +2
 
keyboardplayer 12.03.2005
njoo onhan tämäkin biisi...enpä tällaisesta välitä mutta kai tätä joku kuuntelee....en mne enempää arvostelemaan...hauska
0   +1 +2
 
rolandkorg 12.03.2005
Ei kolahda, mutta en siitä nyt mitään negatiivistakaan osaa sanoa.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 12.03.2005
Aika kamalaa meteliä. Siistit nuo puheet, mut ei oikein muuten tämä äänimaillman iske ( tosin se saattaa johtua tästä 39 asteen kuumeesta )

Tapio Aartelo
- kommenttirinki
0   +1 +2
 
qso 30.03.2004
Jotenkin odotin remixiä, mutta tämä taitaa olla enemmän originaali tuotos. Pelasin kyseistä peliä joskus 80-luvulla todella paljon. Ihan ok, tosin tästä ei kyllä täysin välity pelin tunnelma :) Ehkä se on se c64-soundimaailma, josta olisi tarvinut ottaa enemmän viitteitä. Ihan hauska.<narina>Tämä ei muuten ole spacesynthiä</narina>
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat