(Opening gates to) Mithra

Belz Krov | 03.03.2008 | --
6:40

Tällanen ja samalla osallistumiseni suurene Jumalaprojektiin.

9.00   472 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=320962
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
dbgirl 07.03.2008
Ankkapurhan linnakkeessa kävelee suloinen Iines-ankka, joka sattuu aukaisemaan väärän kellarin oven. Sieltä astuu esiin Mithra, joka on kahlittu sinne oman vauvansa syönnin takia. Mithra päästelee omituisia ääniä, tuskaa ei voi olla kuulematta ja näkemättä. Ei mikään ihme, Mithra kuoli sinne 5oo vuotta sitten nälkään. Hänen mahansa kaipaa ruokaa. Hänellä on aina nälkä (ja koko ajan jano). Iines kuitenkin onnistuu pakenemaan ja vielä näinäkin päivinä voit kuulla kellarissa huutavan Mithran valitukset nälästä.

Ja joo, minä tiedän että mikä se Mithra oikeasti on. Joku auringonjumala tai joku sellainen. Mutta mielessäni tämä nyt vain muovautui tälläiseksi :)

Tasapaksu teos, jossa ei ollut jännitteitä eikä edetty mihinkään. Mutta se, missä aina onnistut, on luoda sellaista tunnelmaa jossa mielikuvitus pääsee valloilleen. Niin tapahtui tässäkin :)
0   +1 +2
 
10
makes69 03.03.2008
Tämän sinisen teräksiseksi on vaikea pistää ehkä Himaljan yläpuolella ollaan jossa ilma on ohutta ja ....
0   +1 +2
 
10
Biisi avaa ovensa heti alussa. Ovien toiselta puolelta ilmestyy erittäin suuri valo pläjäys jota tutkiessaan voi nähdä, aluksi psykedelian karuuden, mutta tämän jälkeen sieltä ilmestyy örkkejä, lohikäärmeitä ja muita liian pahoja ja riivaavia voimia. Ehkä jopa massiivisia pahoja voimia....
0   +1 +2