September

Beaner | 12.06.2004 | Rock
4:12

The Mansion Days : -(2)-

Kahdesta kuukausi-biisistä se toinen eli aiemmin tehty... lienee arvattavissa että kappaleet tehtiin peräkkäin, ja ettei kummallakaan ihan Varsinaisesti ole mitään tekemistä kuukausien kanssa? ;)

Sisältää ehkä tähän mennessä nauhoittamistamme kappaleista voimallisimman kertsin sekä C-osan...

8.13   2569 kuuntelua

Kappaleen sanat

September

Can't feel the rain on my face
I've been outside for hours washing my sins away
but it's all as fake as a wedding cake
we're in a different time and a different place, but nothing's changed
and you know

I'll be by your side
just close your eyes
it's alright

I'm not out of side
inside your mind
it's alright

you say you've found what your looking for
should I believe you now or will you lie a little more
everything's still like it was before
when you get cold you know where to find a place to call home
and you know

it's really alright

©Beaner

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mr Dimension 24.07.2004
Biisi sinänsä on aika hauska =) tuotantopuoli ei oikein skulaa, jonka huomaa huonoissa soundeissa. Jätän arvosanan antamatta tästä syysty, muuten tulisi ainakin kasi
0   +1 +2
 
6
ÄSSÄ poika 24.07.2004
Mul o sellane fiilis et täst bändist tullaa kuulee vielä...kuulostaa aika hitti kamalt mut ite en kyl tykänny nii hirveesti...
0   +1 +2
 
8
otush 24.07.2004
kertsi ja kitarasoolo on hyviä. laulajalla myös massasta erottuva ääni.
0   +1 +2
 
8
Laulajalla mukavan persoonallinen nasaalisoundi, mutta paikoin heikko englannin ääntäminen (kuten niin usealla bändillä) hieman tökki. Laulustemmat olivat aivan helmiä, upean puhtaasti kajahtivat ja ovat kyllä noin simppeliin (=ei paha asia) kertsiin kyllä suoranainen välttämättömyyskin. Aluksi kyllä häiritsi kertsin kolmas sointu tai oikeastaan sen puute, kun kitaralinja teki nousun voimasoinnuilla, mutta lopulta korva oli jo tottunut siihen, eikä ilmiö silloin enää tökkinyt. Biisin rakenne tuntui olevan kohdillaan, ainakin kertsiä toistettiin sopivasti muttei liikaa. Myös nostatus biisin keskivaiheilla tai sen jälkeen oli ihan paikallaan, vaikka sitä voisi vielä korostaa, eli lähteä liikkeelle pienemmästä ja räjäyttää jutun sitten silmille :)

Miinuspuolelle kirjattakoon bändin yhteensoiton taimi, siihen kannattaa ehdottomasti panostaa. Jänniä breikkejä myös osien välissä, aivan kuin bändi ei pystyisi lähtemään ilman, että rumpali laskee neljään? Parempi ratkaisu ainakin tämän kuulijan mielestä olisi sovittaa breikit täysiin tahteihin, joita sitten olisi neljällä jaollinen määrä, kun kama kuitenkin oli suht' mainstreamia.

Soundipuoli oli mallikkaassa kunnossa, ainoana puutteena kitarasoolon soundi, joka oli aika vaatimaton. Volumeltaankin soolo jäi vähän turhan hiljaiseksi. Lopun kolistelu jätti arvelemaan, että biisi olisi nauhoitettu livenä treenikämpällä. Jos oli, niin erittäin ehjä suoritus.
0   +1 +2
 
9
jouni 25.07.2004
Omaleimaisen oloinen biisi. KOsketinkuvio säkeessä hyvä ja tuo lisää persoonallisuutta. Kertsi toimii oikein hyvin ja taustalaulut on ansiokkaasti toteutettu. Kitarasovitus on myös hyvä. Laulaja laulaa persoonalliseti ja kantaa hyvin tämän biisin läpi. Rumpumiksaus ei ihan parasta A- osastoa, jotenkin siinä on himpun verran "halju" soundi, mutta jos ei saivarrella, niin kyllä siitä selvää saa. Rummut ehkä miksattu himpun verran kovalle, kitarat jää vähän alle, kun rumpali soittaa peltikomppia. Jep, kyllä tästä tykkäsin.
0   +1 +2
 
8
Michikawa 27.07.2004
Biisin tökkivä rytmiikkä tuntui minusta hieman häiritsevältä. Kertosäkeessä meininki olikin selkeästi letkeämpi, mutta siirtymä kertosäkeen ja perusosion välillä oli paussin vuoksi sen verran irrallinen, että kokonaiskuva biisistä jäi hieman kolkoksi. Rumpujen hi-hat lasku ei oikein toimi keskellä biisiä hirveän hyvin. Soitanta ja tekninen puoli on ihan kunnossa, mutta biisi itsessään ei oikein tarjonnut mitään mieleenpainuvaa.
0   +1 +2
 
Humanoid 27.07.2004
Ei varmaan pojat ole hirveän kauan soitelleet, sen verran tuo soiton tarkkuus takkuaa. Kertosäe pelastaa biisin, laulaja on muutenkin ihan ok. Pientä epävireyttä kitarassa, vai kuulinkohan väärin?
0   +1 +2
 
7
midnight walker 27.07.2004
Laulajalla on ihan hyvä ja omalaatuinen ääni. Kuulosti vähän bloodhounty gangin musiikilta. Ihan ok biisi.
0   +1 +2
 
8
Averell 28.07.2004
Perhana. Kuvittelin jo kommenttiringistä arvostelleeni. Ei oikein napsahda vaikka sinänsä kulkee ihan hyvin ja on keskitiukkaa riffiäkin. Toi laulu sävyineen ja pitkine nuotteineen on vähän hermostuttava... viskiä laulajan kurkkuun. Sooloon jotain fraseerausta, tällainen tasapaksu vähän hämmentää
0   +1 +2
 
7
alanis 28.07.2004
Laulajan ääni ei sovi makuuni. Kappale on jotenkin raskas. En vaan pidä tällaisesta. Soittopuoli pysyy kasassa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat