Delicate Decadence

BabylonDubProject | 26.06.2005 | Trip-Hop
4:00

Giving out signals you can't yet comprehend /
A discount price tag on childhood's end /
With an untouched body and an unbroken trust /
A winning combination for attracting lust /

Does denial /
Lead to revival /
Will a soothing lie make up for an eye /
Once burned by fire /

Feat. a drunk reciting a poem in a tram.

8.33   3165 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 140294 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Femi 06.01.2006
..Hämärää..^^
0   +1 +2
 
9
Shah 19.11.2005
Miksaus ja stereokuva ovat kyllä erittäin hyvin tehty. Laulukin tosiaan kuuluu nyt hyvin. Tunnelma on mukavan...hmm joydivisionmainen.
Tämä saisi mun puolesta soida vaikka radiossakin.

Tunnelma on kylmä ja lohduton. Mutta toisaalta taas ystävällinen. Miellyttää kierolla tavalla. Voilâ.
0   +1 +2
 
8
Infratuna 01.08.2005
Mikään ei kuulosta amatöörisemmältä ku epävarman lauluäänen peittäminen liiallisella tilakaiulla. Jäätävää englanninkielen ääntämistä kohtuu nördellä soundilla :) Meloodisesti toimii hyvin, soundillisesti keskinkertaista. No joo.. Puhekin toimis hyvin toteutettuna. Ei missään nimessä huono biisi. Soundillisesti ehkä, mutta tää luotu tunnelma toimii!
0   +1 +2
 
7
mahtiori 09.07.2005
Ei vain oikein toimi. puuduttavan kuuloista. Tämmöistä tekee joka jätkä kymmenen biisiä päivässä. pitäis erottua massasta enemmän. muutavat efekti pläjäykset oli ainoastaan hyvää tässä.
0   +1 +2
 
Haava 08.07.2005
Hienoa, että tälläkertaa vokaalit oli miksattu siten, että laulukin kuului. Se toki toi esiin sen, että englannin ääntämys oli vokalistilla miltei yhtä kamala kuin itselläni. Itämaisen synkät ja veneficus maisesti toistuvat melodiat miellyttivät. Sen sijaan ne vocooder pätkät olivät lähinnä huvittavia, enkä oiken nähnyt sitä ideaa miten ne sopivat biisin muuhun tunnelmaa. Eillei sitten ollut tarkoitus tehdä niistä kohdista naurettavia. Kappaleen äänellinen kehitys oli kuitenkin se kiintoisin hommeli tässä. Toistuvien melodioiden ei annettu junnata koko biisiä putkeet vaan äänille annettiin mahdollisuus leikkiä hiekkalaatikolla. Rumpusamplet olivat yllättävän, vaikka hitä peltiä olisinkin varmasti itse miksannut hiljemmalle.

Vitun kova bassosaundi.

Sanoituksesta vielä sen verran, että vähän näytti... Hmm... "väännetyltä" se englanti.
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 29.06.2005
Aina niin herkullinen ja väkivaltaisen ihana BDP lentäytyy jälleen meidän kuolevaisten seuraan. Ja heti alku antaa kuvan, että nyt ei paljon hymyillä eikä pelasteta maailmaa; ja meno jatkuu loppuun asti. Olen aina pitänyt Babylonin mainioista tunnelmanluojista ja mitä synkempi, sitä parempi. Tässä biisissä päästään melko pelottavastikin jo sydämen tummemmalle osastolle. Biisin pääriffi kuulostaa todella tutulle ja sai minut ainakin nytkyttämään päätäni. Kun tuo yksinkertaisen tuomitseva rumpukomppi lennähtää kehiin, niin olin myyty. Meno jatkuu laahaavan hitaana loppuun asti, mutta silti ei onnistu tappamaan kuuntelijaansa tylsyyteen. Välillä tulee hienoja katkoksia, jotka keskeyttävät päämelodian luoman tunnelman; onneksi katkaisevat pelastavasti. Loppuun kun biisissä pääsee, niin voi vain hetken mietähtää ja pistää raita uudelleen soimaan. Ja mitä enemmän tätä kuuntelee, niin sitä paremmin tämä uppoaa syvälle päähän sekä sydämeen. Joten kaiken huuhkailun jälkeen voi todeta, että kuulijakunta on saanut raidan, jota voi soittaa pimeässä jonkun huohottaessa niskaan. Vaikutus tältä biisiltä ehkä hieman laimenee, kun aurinko pööhältää naamaan, mutta kyllä tästä synkkyyttä saa repiä moneen suuntaan.

Mutta mutta, BDP, kiitos sinulle paholainen. Tämä raita tulee soimaan useasti täällä päässä, ja näiden lauluttomien kohtien päälle on aivan liian hienoa myhäillä omia sanotuksiaan. Ah, salamyhkäistä ja myrkyttävää. Annan sinulle pikkusormen.
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 29.06.2005
Makeesti hiipii...etenee kiireettömästi, hieman kyllä Massive attack tuli mieleen.So What?Mutta ei paljo kalpene isojen starbojen rinnalla.Mie tykkään.Ja siitä ropisee ysi.
0   +1 +2
 
7
Talonmiäs 28.06.2005
hm..ihan ok pläjäys,vähän synkempi,mistä ite tykkäänkin enemmän
mutta tää ei muhun hirveesti iskenyt.rummut oli ihan hienot, ja bassopuoli kunnossa,mut jotenki en vaan tykkää,toi skull and bones iski kyl paljon paremmin =) mut harjotust vaan.
0   +1 +2
 
9
Thrasher_ 27.06.2005
ihan asia meininkiä... aika rauhoittava meininki, jää oikeen miettimään... kaikenlaista... :)
0   +1 +2
 
7
rjv 27.06.2005
jotenkin on vähän puuduttava biisi. mukava tunnelma, mutta jotenkin ponnettomat soundit. kunnollinen bassokuvio ja asiallisemmat rummut olisivat varmaan pelastaneet paljon, mutta kun rumpusetti soundaa alaspäin pitchatuilta rokkirummuilta ja en oikein muuta bassokuviota erottanut kuin "dunn...dunn..." ni ei sitte.

ihan turhan tapettia ollakseen oikeasti mielenkiinnon nappaava, ja kun sounditkaan eivät vakuuta, niin ei nyt nappaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta