Outset - Fascinating Terytorium (Azure Mind RMX) Preview

Azure Mind | 21.03.2007 | Eurotrance
1:17

Laitataanpa nyt tästäkin previkkaa. Elikkä kyseessä on remiksaus Outsetin - Fascinating Terytorium biisistä, joka julkaistiin Wavedata Recordsin kautta 28.2.

Julkaisu sisältää originaali version ja oman näkemykseni lisäksi 3 muuta laadukasta remiksausta. Julkaisun voi ostaa digitaalisena beatport.com, trackitdown.net ja audiojelly.com -verkkopalveluista.

Lue arvostelu: http://www.findance.co...

- www.wavedatarecords.com -

9.20   1254 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
spiritusandasper 03.04.2007
Jeps. Meikäläinen on kulutellut täysversiota ihan sopivassa määrin. Toimii kyllä. Mukavan tehokkaasti lähdetään liikenteeseen ja soundit tuntuvat toimivan kaikinpuolin ihan kivasti. Tuo alkupuolen pianosoundi vain hämäsi aluksi hieman kun tuntui että se on vähän turhan kuiva ja ohkanen, mutta siihenkin on totuttu. Sama fiilis suurinpiirtein kun alkuperäisessä biisissä, mutta juuri sopivassa määrin omaakin mukana. Täyttää hyvin loistavan remiksin vaatimukset. Eipä mulla tästä juuri moitittavaa ole. Tän suuntasta kamaa vaan lisää, niin täällä ollaan ainakin tyytyväisiä. :)
0   +1 +2
 
Valandir 03.04.2007
Tuo "Eurotrance" -leima tuossa vieressä vaikuttaa heti hieman epäilyttävältä ja sitähän se tarjoaakin kaikeksi harmikseni, haha. Äänenlaatu kuulostaisi olevan kohdallaan ja heti alustakin huomasi, että on taas Zeippi herra pianofetisseideen liikenteessä. Juustoahan tämä tarjoaa, tarjottimen täydeltä, alun suvantokohtauksesta pidin, mutta ensimmäisen synan tullessa mukaan tämä on sitä kuuluisaa juustoa. Mutta kaikki omalla tavallaan. Heh.
0   +1 +2
 
Fritzu 22.03.2007
tekis mieli haukkuu siuti lyttyy mut jätetää se ny tällä kertaa.. siihen ko en ny todellakaa osaa löytää aihetta (prkl). tästä tuli suorastaan sellane fiilis, et ahh ko tulis kesä, hämärät kesäyöt ja tämöstä sielä puksuttas, röökiä imien ja huurteista nautiskellen.. ahh.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 02.05.2007
En tiedä alkuperäisestä biisistä yhtään mitään, joten vähän vaikea kirjoitella kommentteja, mutta ehkä jotain. Alun piano, yleensäkin inhoan tuollaista piano fiilistelyä oli kyseessä sitten hevi, discopoppi tai mikä tahansa biisi (antaa musiikin irvikuvan Elton Johnin intoilla niiden kanssa), oli kamalaa kuunneltavaa. Mutta sen jälkeen alkoi priimatavaraa tulla headereistani ulos. Harmi vain, että oli tämmöinen maistiainen, varmaan loistobiisi kokonaan kuunneltuna.
0   +1 +2