For You

Azure Mind | 05.10.2006 | Melodic Trance
7:47

Melko tuskastuttavan perinteisellä trancen linjoilla mennään tällä(kin) kertaa, mutta tein tämän loppuun asti kun sain niin hyvät fiilikset tehdessä. Biisi syntyi kahdesta aikaisemmasta projektista, jotka yhdistin samaan pakettiin. Toinen oli klassinen sävelmä, jonka sävelsin joskus keväällä ja toinen menevä kiksu-pohja. Eli kovaa menoa luvassa! Ei kannata odottaa mitään uutta ja ihmeellistä, tämä nyt on vain tämmöinen rykäisy..hehe

8.88   2236 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kookoz 27.06.2007
Trancegenrestä en paljoa tiedä, mutta siitä huolimatta biisi sopii loistavasti musiikkimakuun. Tunnelma elää mahtavasti alun agressiivisuudesta suvannon kautta mahtipontisuuteen ja herää taas pirteään melodiiaan. Alussa häiritsee se, että bassolinja ei ainaakaan omalla halvalla subbarilla kuulu - muista kommenteista päätellen se on sitten miksauksesta kiinni. Jos olisi ollut vähän enemmän tykitystä bassossa, olisi ehkä vielä parempi arvosana irronnut (ei-tranceammattilaisen mielipide). Muuten virheettömän kuuloista.
0   +1 +2
 
9
m1ze 26.11.2006
Ja pitää kai se tuonne fanilistaankin liittyä :)
0   +1 +2
 
9
m1ze 26.11.2006
Kun nyt tänne kerta eksyin, niin miksipä en kommentoisi :P

Joo alkaa aika perinteisellä meiningillä rullamaan heti alusta lähtien ja mikäs siinä, toimii. Bassolinja hukkuu mielestäni liikaa muuhun massaan, sitä olisi voinut tuoda enemmän esille. Muuten soundipolitiikka kuulostaa mallikkaalta ja ihan kivan kuuloinen pirteä melodiahan tässä on. Masterointi on mielestäni (sori) hieman perseellään tässä biisissä, soundit tuntuvat hukkuvan toistensa sekaan puuroksi. Eikun vaan kompuraa ja EQ:ta käyttöön rankalla kädellä niin kyllä se siitä.

keskibreikin piano kuulostaa melko irtoinaiselta, vaikkakin melodia on kaunis. Johtuneeko tuo irtonaisuus siitä kun olet 2 biisiä tähän yhdistäny? ,:) anyways, breakista noustaan mukavan kuuloisen sahan voimalla ja alun meiningillä rullataan pikkuhiljaa kohti loppua. Mukavan kuuloista menoahan tämä oli kaikin puolin, joskin tuo melodia ei iskeny meikäläiseen ihan niinkuin se olisi voinut iskeä. vaikka ei siinä varsinaisesti mitään vikaa ollut (toisille uppoo varmasti, toisille ei :( ). no kyllähän tuolla biisi infossa lukeekin että perinteistä menoa on joten enpä siitä sen enempää winettele. Eli yhteenvetona:

+ Rakenne
+ Paljon hyviä ideoita, pienellä hiomisella hitti.
+ toimiva normi-kiksu

- Masterointi
- ei tarttumapintaa

Jees elikkä overall tästä rävähtää hyvin ansaittu 9, pienellä hiomisella takuuvarma 10.
0   +1 +2
 
9
Valandir 07.10.2006
Alkaa oldskoolmaisella bassorummulla, jotenkin Airwavemainen. Bassorummun äänestä en niin paljoa pidä. 0:29 tuleekin sitten menoa ja meininkiä enemmän mukaan, ja bassolinja tykittää erittäin kivasti. Hienoa synalinjan vaihdosta tulee tuossa ennen minuuttia. 1:10 tuleekin sitten taas vähän oldskoolmaisempaa padia messiin ja tämähän meneekin melkein hollantitrancesta. Saundit miellyttävät itseäni erittäin paljon, koska tästä tulee mieleen vanhan ajan trance, josta vieläkin pidän. Bassorumpu tahtoo vähän kyllä hukkua tuonne taakse. Aika outoa sointuvaihdosta tuossa n. 2:40, mutta kyllä sopii hyvin messiin. 3 minuutin jälkeen tulee vähän omaperäisemmän kuuloisia ääniä messiin. 3:15 alkaakin sitten erittäin hyvän kuuloinen pianolinja jota seuraa ihan perkeleen hyvät jouset, mahtava kohtaus! 3:50 tulee kuoroa mukaan ja myöskin se sopii erittäin hyvin ja antaa eeppisen vaikutelman biisiille, kuulostaa kyllä nannalta. 4:18 alkaakin sitten syna odotetusti plimputtamaan tuolta taustalta eteen ja tästä biisistä kyllä tulee muistot mieleen, koska niinkuin sanoin, niin tulee vähän vanhempi trance mieleen. Legendaarista. 4:51 alkaa pääkohtaus, joka on odotetun kuuloinen, eikä nyt sinäänsä mitään maata mullistavaa, mutta menoahan siinä on mukana ja hyvin tässä pää ja jalka liikkuu tahtiin. 5:48 tulee taas piano messiin, joka on kyllä tässä vaiheessa erittäin hyvä ratkaisu. Se kuulostaa edelleenkin hyvältä. Hyvin siinä sitten tiputellaankin elementtejä ennen seitsemää minuuttia ja kuuntelija valmistautuu biisin loppuun. Erittäin DJ-ystävällinen outro on kyllä, ja toimii sellaisena kuin on. Tuo loppuefekti oli kyllä ehkä hieman outo ratkaisu.

Kokonaisuudessa kunnon vanhan koulukunnan trancea, mahtavaa. Tälläistä en olekaan vähään aikaan kuullut. En sitten tiedä, halusitko enemmän nykypäivän trancen kuuloista settiä tehdä, mutta mielestäni tämä toimii erittäin hyvin vanhana trancena. Saundit tuovat muistoja mieleen ja jotenkin koko biisin rakentelu ja rakenne saa tämän kuulostamaan vanhalta kunnon trancetukselta. Menoa ja meininkiä on alusta loppuun saakka, ja tuo piano/jousi -kohtaus on oivallinen! Suorastaan mahtava kohtaus. Biisi ei nyt sinäänsä tarjoa mitään uutta (koska toistaa vanhaa kaavaa), mutta eipä se nyt itseäni haittaa, koska en ole itse tämän kuuloista trancea vähään aikaan kuullut. Äänenlaatuun olisi kaivannut ehkä enemmän sellaista raikkautta, koska vaikka se nyt onkin näin puhdas, niin silti jää uupumaan sellainen freshimäisyys, raikkaus. Padia olisi voinut tuoda enemmän esiin tuossa pääkohtauksessa, koska nyt ikäänkuin vain jätät sen pääsynan siihen eteen vetämään sitä linjaa. Tosin toimiihan se niinkin, mutta kuitenkin. Tämä biisi saa kyllä hymyn kasvoille ja on erittäin kiva piriste näin lauantai "aamuun". Piristyksen ansiosta lätkäisen biisille numeron yhdeksän, mahtavaa työtä jälleen kerran.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat