Tulisitko?

Avidé | 02.07.2005 | Pop
5:00

ja tämäki on samalta ep:ltä ku nua kaks erellistäkin.

Hidas, melodinen ja iha svengaavaki kipale.

8.64   9631 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
PeteQ 1 12.03.2007
Hiano kertsi! ..meloria todella kaunis (no, kyllä se A-osakin ihan toimi silti, mutta kertsi paremmin) : ) ...ja tuolla ylempänäkin jo sanottiin, ettei kitarat kuulu juuri - soon vähä paha juttu, ku ne on kuitenkin aika oleellisia - ainaki mulle ; )
0   +1 +2
 
8
Inlove 02.04.2006
tolla viimeisellä kommentilla tarkoitin .. myös Anna mun mennä biisiä. Vähän sekoilen tässä noiden kommenttejen kanssa.. sori.
0   +1 +2
 
8
Inlove 02.04.2006
Mulle tulee täst mieleen oma suhteeni.. ja itku tulee aina silmään. :) Tosi hyvä biisi, siitä kun joutuu jättämään toisen, kun ei voi olla omat tunteet ei vastaa toisen tunteita. Rakastan tätä.. <3<3<3
0   +1 +2
 
8
fenteri 30.03.2006
te ootte hyvii........ (on teil muutama fani) enkä ihmettele...... aika hyvin vedätte..... tosin musiikki tyyli ei oo ihan mun makuuni mut ihan ok silti...
0   +1 +2
 
7
Nasic 25.03.2006
Iha nätti biisi sinänsä, soitto toimi iha letkeesti, ei tarvinnu mitää turhii "hienostelui". Laulajan äänest en tosin pidä, joten se sakotti sit pisteit jonki verra...mut parempi ku alempi.
0   +1 +2
 
9
bodkin 13.11.2005
Hyvä kertosäe. Ehkä parhaimmat sanoitukset tässä biisissä. Samoin piano paistaa tässäkin biisissä. Soittimet ovat ainakin tasapainossa. Kyl mie ysin annan tälle biisille.
0   +1 +2
 
9
icequu 27.09.2005
..Hih..Nyt on taas pakko avata suu..Tuli nii elävästi mieleen leirinuotio ja ne iki-ihanat yhteislaulu hetket..se jengin läheisyys ja sit se vastapäätä istuva tyttö johon on ihastunu..=)

Ja edelleen mun on pakko takertua tohon kitaraan..Se ei vaa tahdo kuulua..Mutta urku-stemmat on vedetty tunteella ja asiantuntevasti..Kyllä Satu osaa..:) Emmi laulaa hyvin,Sannalta toivois lisää varmuutta..Ääni on tajuttoman hyvä,mut on vähä ujon ja hennon kuuloista ja kuitenki ku totuus on jotain muuta..:)
0   +1 +2
 
9
Prologue 27.09.2005
kertosäe on kaunis ja siinä on kivasti ilmaa. taustalaulut mukavan kuuloisia. säkeistöt on ehkä vähän tukkoisen kuuloisia, mutta eipä tuo nyt niin oleellista ole. uskon kuitenkin, että sovituksissa kannattaisi pyrkiä pikkuisen suurempiin kontrasteihin, jotta esimerkiksi tämä kertosäe nousisi paremmpin esiin.

pyrkimys itseilmaisuun kuuluu kyllä tästä laulusta ja yhtyeestä.
0   +1 +2
 
9
Powerslave 24.08.2005
Hyvä biisi tämäkin ja kuten tuossa aiemmin on tullut esille pianon loistokkuus nii aiheesta on kyllä kehunu. Mutta tuo kitara jää hieman varjoon, ehkä pitäis olla toinenkin kitara, niin vois vetää välii pari sooloa vai mahtaako mennä liikaa progen puolelle? Mutta joka tapuksessa hyvää materiaalia.
0   +1 +2
 
8
andiamo 23.08.2005
..tässä toi piano tulvii ensimmäisenä esille hyvässä mielessä siis. Tää on kans sitten sitä kaunista ja valitettavasti harmitonta. Uskon että radioon kyllä nää pääsee. Kai se on omaa perversiyttä, mutta minä tahtoisin kuulla teidän bändiltä jotain ihan yllättävää, outoa ja ihmeellistä. SOittaa te osaatte ja kuullostaa hyvältä. Kappaleetkin on hyviä, mutta omaperäisyyttä niissä vois himpun olla lisää. ELi siis tietynlainen ennalta arvattavuus näitä vaivaa...TOSIN sitä tekee tasan jokainen bändi jonka musiikki on tän suuntaista.
Tiivistyksenä kaikkiin kappaleisiin vielä lopuksi. EN ole mikään ihminen arvostelemaan, halusin vain mainita omia ajatuksiani teidän musiikista. Onhan teillä enemmän maailmassa mahdollisuuksia kuin vaikka minulla. Jään odottamaan kuitenkin pientä särmää lisää teidän musaan,,kyllä teillä taidot riittää, jos vaan on halua ja uskallusta. Joskin kyllä tämänlaisella musiikilla se nimen saaminen voi olla helpompaa..
yleisarvosana kaikista piiseistä on --->
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3