Morse Code

Averell | 05.07.2004 | Instrumental Rock
5:49

Yhteinen neliraituritekele tuplabasarilla kaverin kanssa n. 10 v sitten. Nimi kertonee vaikutteista. Kuuntele väliosa sooloineen

8.14   1539 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
andymilestone 04.06.2005
Siistia. Teema on simppeli, mutta soolot morsemaiseen tyyliin kruunaavat paketin. Onnistuisiko tama tuotos 10 vuotta uudempana versiona, nykysoundeilla? Jaan odottamaan.
0   +1 +2
 
8
Mice 10.07.2004
joku kasari tuotos tästä tulee mielee vaan en millään keksi mikä..hyvä!
0   +1 +2
 
Einsteins 10.07.2004
Hyvin soitettua tämäkin ja soundipuolikin kunnossa. Vähän turhan kitarasankarointia meikäläisen makuun, mutta menee.
0   +1 +2
 
8
unikoi 10.07.2004
ikävän tunkkainen ääni jälleen..:/ Hyvän kuuloista saundia kumminkin, ehkä hieman kasarivaikutteista..?;) Mukavan pirtsakat melodiat ja muutenkin menevää rokkista. Soolo oli todellakin mun makuuni :) Rummut oli myös hyvät. Sääli, että on näin huono äänenlaatu, miksauksesta ei voi oikeen mitään sanoa.
0   +1 +2
 
7
Ensivaikutelma on aina tärkeä ja tässä biisissä se on ikävä kyllä nuhjuiset soundit, jopa 10 v vanhoiksi. Soitto ihan sinänsä taitavaa, joskin ei mitenkään tuhannen muun vastaavan yläpuolelle nousevaa. Alku antaa odottaa, että johonkin päästäisiin (mitä alussa on rakenneltu), mutta tunnelma lässähtää keskivaiheilla ja yhtäkkiä ollaan kuin toisessa biisissä. Ja kun tästä sävellyksellisesti korva toivoisi pääsevän takaisin alun tuttuihin tunnelmiin, ollaankin yhtäkkiä kuin kolmannessa erillisessä biisissä - ainoa yhteinen nimittäjä tuntuu olevan tuplabasarikomppi, joka jauhaa monotonisena läpi koko biisin ja latistaa siten kyllä aika tehokkaasti liki kaiken tunnelman. Kitaroiden vuoropuhelu on biisin kiinnostavinta antia, ja siinä on omat hetkensä, mutta muille kuin kitaristeille (toivottavasti muillekin kuin vain biisissä soittaville...) biisi tarjoaa kovin kovin vähän. Biisin rakenne kaipaisi mielestäni yksinkertaistusta, biisi oikeaa rumpalia ja soundit paljon parannusta.
0   +1 +2
 
7
Mikoleit 29.07.2004
rummut hyvin taimissa, yllättäen... ei oikein tuollaiset konerummut toimi tällaisessa musiikissa. kitarointi aika taidokasta, soundit vaan vähän tukossa...
0   +1 +2
 
8
zood 29.07.2004
Aika reilusti taitaa olla chorusta tossa kitarasta. Ei ehkä sitä musiikkia mitä itse kuuntelen, tulee joku kauhee 80-luvun takaa-ajoleffa fiilis mis on paljon rekkamiehiä. En mätiiä... mut plussaa tulee jo tosta neliraiturista. hirvee meno, sooloilut on hauskoja kyllä ja kyllähän tämä omaan genreensä ihan hauskalta kuuluu. Jos ei muuta niin omituisesti tästä tuli aika hyvälle tuulelle.
0   +1 +2
 
10
Täähän on roketteri rolleria! Tähän sopisi laulu.En saa nyt päähäni sen bändin nimeä,joka mulle tulee mieleen , se on kyllä kuuluisa bändi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat