Mutated By Mutilation

3:01

The Feast-demon viimeinen raita.

Kokoonpano demolla:
Iiro Kosonen: Rummut/vokaalit
Sami Ruohonen: Kitara
Jouni Kuru: Basso

8.63   1529 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
-TJ- 22.10.2008
Noniin, tässä tuntui olevan jo enemmän menoa ja toimivampaa. itseasiasssa melko omaperäistä, tiiviimpi meno pitäisi saada kappaleeseen vaan, niin toimisi kuin hirvi. kyllä tätä kuuntelee, mielummin ku selkäänsä ottaa.
0   +1 +2
 
8
Azag 21.03.2008
Kyllähän tämä biisi on hyvin tehty ja soitettu. Ei ole ihan sieltä brutaalimmasta päästä death metal genren saralla, mutta kyllä tämäkin ihan hyvin iskee. Kuulostais, että kitarassa pieni särön lisäys vois olla paikallaan, mutta en todellakaan ole varma koska kuulokkeeni ovat paskimmasta päästä. Soittamisessa ei mitään valittamista ja vokaalitkin menettelee. Hyvä oli.
0   +1 +2
 
9
Doomsayer 13.12.2007
No perkele! Varmaan vuosituhat sitte jo laitoitte, että käyppäs kuuntelemassa ja nyt vasta kerkesin, mutta sanotaanko, että hyvää kannattaa odottaa. Perusta on semmoista perusmättöö, mutta kaikennäköisiä hienoja koukkuja olette kuitenkin saaneet: Rummut toimii mielestäni hienosti, laulu on mukavan kuulosta, kitaroiden dynamiikkaa on erittäin miellyttävää kuunnella ja lisäksi ainakin tämä biisi on tehty kaikinpuolin hienosti. Kohta, jossa laulu alkaa ekan kerran, on toteutettu upeasti. Kyllä tää sellaista 8-9 tasoa on, ja koska olen hyvällä tuulella kallistuu numero tuohon parempaan.
0   +1 +2
 
10
Ankkudemus 26.11.2007
\,,/ Perkeleen hyvää musaa !!! Mutta kitarassa sais ehkä olla enemmän säröö? tai jotain, mutta muuten kaikki on \,,/ \,,/ !! Jammatkaa lisää vaan !!! :D
0   +1 +2
 
7
Nasic 17.11.2007
Alko hyvin tää biisi ja ihan hyvin pysy kasassa...hyviä riffejä oli mut tohon lauluun kaipaisin jtn lisää...tai ei vaan oikein laulajan ääni jää mieleen.
0   +1 +2
 
9
dödö 17.11.2007
Kova bassottelu intro oli, tykkäsin...
Riffit ovat hyviä ja rumpali vetää hyvin. Vokalistilla mallikas ääni mutta sovitus olisi voinut olla hieman parempi. Sovitus huononee loppua kohden. Rääynnästä pidin erityisen paljon.
Sounditkin yllättävän hyviä mikserimusaksi. Repivät kitarat ja ennenkaikkiaan hyvin nauhoitetut rummut miellyttävät korvaa.
Erityisesti pidin alun basarikikkailusta ja sitä seuraavasta breikistä (missä vokaalit eivät olisi voineet olla paremmin sovitetut). Pidin todella paljon breikin rytmistä ja myös sen osion viimeisestä tahdista missä kitara kikkailee hienosti...
Ei perskale. Tätä kyllä ehdottomasti lisää, suosittelen kuitenkin että teette levyn ettekä jää tänne mikseriin tekemään demoja loppuelämäksenne!
0   +1 +2
 
10
corpsevomit 14.11.2007
täähän on näistä kolmesta ehdottomasti paras veisu. lähtee kivasti bassolla, ja hyvin noi basarit tossa alussa :) kivoja tomifillejä rumpali kyllä vetää tosi hyvän kuulosia. kertsien laulusta tulee aika dying fetus mieleen, aika samanlaiset noi matalat :) tosi hyvä biisi, ehdottomasti teidän paras!
0   +1 +2