Burning Sacristy

3:36

Tools Of Torture -demolta.

8.13   1490 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
dödö 08.01.2009
Erittäin outoa musaa tulee vähän mieleen meidän oma projekti (BfA) :P
En voi muuta sanoa kun että noita tiluliluliidejä lukuunottamatta ihan saatanan hyvä!!!
0   +1 +2
 
8
-TJ- 22.10.2008
kyllä, toimii! hyvää ja kelpo tavaraa! tässä pelkistetty versiointi tuo sen oman juttunsa selvästi ja erottuu edukseen, mainiota!
0   +1 +2
 
8
Telaketju 24.08.2008
Julmankuuloista junttausta tuntuisi olevan suhteellisen hyvillä soundeilla, Livenä varmasti toimii perhanan hyvin. Menettelevä kappale mutta ei itselleni ole ihmeellisempiä koukkuja tämä biisi vielä antanut, kokonaistuutena erittäin kelvollista tavaraa kuitenkin ja varmasti oma niskarankaisuporukka tällekkin löytyy!
0   +1 +2
 
7
MJ Antipope 27.08.2008
Ihan mielenkiintoisesti rakennettu kappale. Jokaisessa riffissä tuntui joku ajatus olleen taustalla. Kokonaisuus jäi jotenkin mosaiikkimaiseksi, niin, ettei biisin ns. idea tullut oikein esiin. Henkilökohtaisesti tässä tuo floridalainen suo-death vääntö tökkii vähän vastaan. en ole koskaan kauheammin ko. tyylistä pölynimurivokalisointeineen välittänyt - enkä välitä vieläkään. Sinänsä se ei biisiä huononnan, joten en arvostele tätä omien mieltymysyteni perusteella, ainakaan tietoisesti.
Biisin rakenne olisi kaivannut terävöitystä. Nyt siitä ei oikein tahdo jäädä mitään erityistä mieleen ja kappale hukkuu massaan.
0   +1 +2