-: Overtones :-

Atmotion | 05.01.2009 | Progressive Trance
8:48

A new year means more fresh tracks and with even better quality! It's time to kick start 2009 with this hypnotic and flowing progressive track! Enjoy.

10.00   406 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Noison 05.01.2009
Kommentoin nyt tätäkin, koska tämä kipale iski sen verran hyvin ja niin kovaa, että löytyy varmasti paljonkin sanottavaa. Jos edellinen kommentti ei miellyttänyt tarpeeksi, niin toivottavasti tämä sitten. Syvennyn kuitenkin tarkastelemaan nyt itse kappaletta.

Erittäin minimalistinen ja tekninen alku. Basari on jännästi naamioitu hieman märän snaren kuuloiseksi, nostaen hieman sen kirkkautta ja jonkin näköistä pogo-efektointia käyttäen. Tuo rutiseva ja mehukas muljahdus heti alussa sai minut jo nyt aivan kananlihalle. Lupailee erittäin hyvää, jos alku on näinkin mielenkiintoinen. Hienosti lähdetään rakentelemaan eteenpäin ja basari vaihtuu melko nopeasti siihen perinteiseen, muttei kuitenkaan liian nopeasti. Erittäin massiivinen ja laadukas, mutta hidas tempoinen pumppaus alkaa liikutella konetta eteenpäin. Harvinaisen koukuttavaa progea, tämmöistä ei kuule ihan joka päivä. Pää ja kroppa keinuvat tahdissa kyllä todella kivasti ja letkeästi. Ah, rakastan tuota huuruista taustasoundia, joka hypnotisoi/koukuttaa tuolla taustalla. Se tuo jollakin tapaa industriaalista tunnelmaa tähän kappaleeseen tehdasmaisuudellaan. Nuo utuiset vokaali-samplet luovat kyllä tunnelmaa aivan äärimilleen. Erittäin hienon kuuloisia ja loistavasti sovitettuja. Vaikka kappale on kokonaisuudessaan melko yksinkertainen sekä tasapaksua ja murskaavaa tamppausta, niin silti tästä löytyy aivan mielettömästi kaikenlaisia kikkailuja ja vaihtelua todella paljon. Efektiä on melkein jokaista sorttia ja tausta soundia/padia on montaa erilaista. Erittäinen värikästä maalailua kaikessa kauneudessaan siis mielestäni. Pidin todella paljon tuosta loppu puoliskon avautumisesta. Kappale aukesi siinä kohtaa kuin lumpeen kukka. Yhtä kauniisti ja sulavasti. Loppu puoliskon meno onkin avautumisen jälkeen aika samanlaista, kuin tuossa keskivaiheilla, mutta huomattavasti hekumalisempaa. Padien soidessa on mukava tiputella instrumentteja yksikerrallaan pois ja vaipua hiljaisuuteen.

Näin loppuun ei voi muuta sanoa, kuin että aivan mahtava kappale kaikin puolin! Erittäin mehukasta ja laadukasta vuoden 2009 miksausta. Todella vakuuttava/pontettiaalinen alku tälle vuodelle ja sen tuomalle soundille. Herkistävää, unellista ja utuista materiaalia. Hypnoottista, etenkin tanssittavaa. Massiivista, murskaavaa, leijuvaa, tuoksukasta ja etenkin raikasta. Rakastan tätä, voiko parempaa ollakkaan? Haluan kuulla vastaavaa lisää, lisää, ja vielä kerran, lisää!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat