-: Limit Horizon :-

Atmotion | 29.10.2010 | Progressive Trance
6:01

I know it's been a while, but here is a treat for you fans out there. :) Enjoy & comment if you like.

9.50   270 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 444044 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Noison 01.11.2010
Ilokseni huomasin, että sulta on tullut tännekkin uutta matskua, koska miehestä ei ole taas aikoihin kuulunut mitään. Pitkään aikaan ku en oo mikserissä ehtinyt kommentoimaan mitään, niin laitetaampa nyt sit vähän palautetta. Pätkän tästä oon tainnu kuulla jossain vaiheessa, mut kokonaisena aina parempi arvioida.

Alku lähtee vähän turhan töksähtäen liikkeelle omaan makuun. Vähän ehkä johdattelevampaa efektiä ja kikkailua olisin tässä odottanut tohon ekalle 30 sekunille. Ihan hyvin se kyllä toimii ihan näinkin. Saa hyvin otteen soundista heti alussa ja pääsee kivasti rytmiin. Hienoa Atmotion tyylistä rakentelua ja melodiointia jälleen kerran. Ensin mennään staattisella perus melodialla pari minuuttia ja sitten noustaan ylemmäs toisen melodian saattelemana, oikein namia. Perussioista taas se, että kyllä ne perhana osaa vaan olla loistavat. Aina vaan jaksaa koukuttaa yhtä paljon. Suvanto ja ratsastelu lopussa soundien pudotessa pois jälleen aivan ehtaa tavaraa.

Eipä tässä oikein muuta sanottavaa keksi. Voi johtua siitäkin, että kirjotustaidot vähän ruosteessa, heh. Piru hienoa progea taas joka jaksaa koukuttaa kivasti. Laitteleppa sitä tuotantoa enemmänki kuuluviin. Näitä on aina ilo kuunnella. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat