-: Darkness In Her Eyes :-

Atmotion | 05.01.2009 | Progressive Trance
9:06

Last track of 2008! Enjoy this sweet electro/prog track!

9.00   411 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=362793
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Serzh 09.01.2009
Nice sound, pretty good house elements and bit!!
0   +1 +2
 
Noison 05.01.2009
Tosiaan, kuten sanoin niin siitä on kovasti aikaa, kun olen vimeks kirjotellu kommenttia tänne Mikseriin. Hieman olen ruosteessa, mutta tästä on hyvä lähteä taas kirjoittelemaan. Perus idea ja halu syventyä kappaleisiin enemmän on kuitenkin säilynyt kaikesta huolimatta. Katsotaan miten tämä luonnistuu, toivottavasti ihan hyvin. Turhista lätinöistä voisin kuitenkin siirtyä tähän itse kappaleeseen.

Melko energinen alku ja voimakkaasti aletaan puskea ja pumpata heti päälle, vaikka tempoa ei olekkaan aivan älyttömästi. Äänimaailma on mukavan raikas, kuten tavallisestikkin. Tasaiset atmo-plugarit taustalla luovat rauhoittavaa tilaa kappaleeseen. Basso on aikamoista elektro aaltoilua, mutta silti kovin mehukas ja massiivinen. Kikkailu toimii bassossa varsin loistavasti. Erittäin koukuttavaa ja hypnoottisen kuuloista. Pidän noista pätkityistä vokaalin tapaisista äänähdyksistä tuossa taustalla. Ne luovat jonkin näköistä veden alaista tunnelmaa. Kappaleen akustiikka on kuitenkin hieman liian avara omaan makuuni. Hieman liian moni instrumentti ja efekti on varustettu turhalla delaylla tai reverbillä. Kaunista se on, mutta hieman maanläheisempää soisi ainakin välillä olevan. Haitsut kuulostavat omaan korvaan kovin ontoilta. Se ei kuitenkaan häiritse, mutta pistää hieman korvaan. Perkussiot ovat kuitenkin oikein napakat ja rytmittelevät mallikkaasti. Linjaus toimii aivan moitteettomasti. Pelästyin aluksi tuota jämäkkää syntikkaa. Tuli kirjaimellisesti aivan puun takaa. Erittäin hienon kuuloinen joka tapauksessa ja antaa kappleeseen uutta virtaa. Hetkellisestä suvannosta noustaan mielestäni aika loistavasti taas pinnalle. Ei mitään erityisempää nostatusta, vaan suoraan latelemaan instrumentteja jälleen veneeseen mukaan. Tuo pieni pohjaupotus kruunasi kyllä kaiken. Todella hieno ja oivalluksellinen tuo nousu mielestäni, vaikkei mikään erikoinen tosiaan. Loppupuolisko meneekin sitten, tavallisesti ratsastellen ja kerraten. Koko ralli loppuu oikeen tyylikkääseen efektiin.

Tasapaksu mutta massiivinen, avara, elekromainen, koukuttava ja ennen kaikkea hypnoottinen. Erittäin hieno kappale tämäkin. Tässäkin korostuu se sinun erityis piirre, jota monilla ei ole. Mitä enemmän kuuntelee, sitä enemmän myös tykkää. Ei tästä voi olla kyllä pitämättä, aivan omaa luokkaansa, sanoisinko jopa että rakastettavaa materiaalia.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat