Vesi

Asteekki | 23.05.2010 | Iskelmä
2:31

Säv: Asteekki
Sov: Asteekki
San: Asteekki

8.67   4459 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
uninen runoilija 24.09.2011
Mä rakastan tätä biisiä. <3
0   +1 +2
 
8
Tzon 04.06.2010
annan sulle rispecktiä biisin tyylistä siinä mielessä et et ole käyttäny lähinnä siis oitto tyylissä tehnyt poikkeuksia tyylillä jolla soitat sointu kiertoa mutta miinusta siitä et basso on seksikkäin asia musiikki kulttuurissa ja tuo munaa biisiin sitä kaivattiin äänestä eli liian diskantti painoinen ääni olit nauhoitukseen pistänyt
0   +1 +2
 
10
Setä Lucifer 02.06.2010
Muutamia epäpuhtauksia äänessä, mutta muuten kaunis ja härkkä ääni sul. FL-studio rummut eivät häirinneet, vaikka ne vähän pistivätkin korvaan. Hieno biisi kaikenkaikkiaan. Vaikkei tässä mitään sellasta ollut mikä saisi soimaan päässä, näytit olevas monilahjakkuus astumal ulos boksista ja tekemäl iskelmä biisin... "iskelmä"... kyllä tää kympin multa saa. Kaikki erilaisuus palkitaan.
0   +1 +2
 
-asteekki- 30.05.2010
"Joskus oikein ihmetyttää, miksi jotkut tekevät musiikkia vailla mitään kunnianhimoa, ja miksi enemmistö poppilaulajista eivät harrasta itsekriittistä analyysiä omaa laulutapaansa kohtaan, vaan tyydytään lähinnä kopioimaan muiden huonojen laulajien maneereja." Kiitos kaikille yleisestä kritisoinnista, tämä auttaa kehittymään. Silti tuo osa eräästä kommentista aiheuttaa ihmetystä. Ilmeisesti tunnet minut aika hyvin, kun tiedät että en omista kunnianhimoa taikka itsekritiikkiä. Sehän tässä kappaleessa ilmeisesti kolmannessa versessä kerrotaan? Olet selkeästi hyvä puhumaan ja hyvä tuomaan mielipiteesi esiin. Älä silti ajaudu sektorille, jossa hyvä kritisointisi muuttuu vittuiluksi. Asiat jotka tuovat oman mielipiteesi esiin, ovat hyviä, mutta tuo osa kommentista olisi voinut jäädä pois. Kiitos :)
0   +1 +2
 
munakukkaro 29.05.2010
ihan hyvän taustan oot pyöräyttäny fruityn orkkisgeneraattoreil... pimputus on sytrus rummut fpc ja basso en sano varmana mut veikkaan boobassii.. sahannu noit liikaa :D
0   +1 +2
 
Gotnine 29.05.2010
Latteata ja persoonatonta musiikkia, ja suomalaiskansalliseen tapaan laulaja on häikäisevän huono; mitään ääneksi kutsuttavaa ei ole ja sanojen lausuminen on mongertavaa.

En tosin ihmettelisi, vaikka tämäkin yhtye olisi jonain päivänä soittolistaradioiden vakiokamaa; hyvin uppoaisi öiden, dingojen ja muiden mambojen hallitsemaan taustamusiikkiäänisaasteen pakkosyöttöön marketeissa ja bensa-asemilla.

Joskus oikein ihmetyttää, miksi jotkut tekevät musiikkia vailla mitään kunnianhimoa, ja miksi enemmistö poppilaulajista eivät harrasta itsekriittistä analyysiä omaa laulutapaansa kohtaan, vaan tyydytään lähinnä kopioimaan muiden huonojen laulajien maneereja.

Tässä nimenomaisessa kappaleessa ksylofonin edustama "erikoisempi" soitinnusratkaisu ei kykene pelastamaan sävellyksen latteutta. Tosin latteuskaan ei ole synti, jos artisti näkee musiikin ensisijaisesti liiketoimintana - kuten erilaiset soitto- ja myyntilistat todistavat, on valtavirran popmusiikissa yllätyksetön latteus lähinnä hyve.
+6   +1 +2
 
9
T-Sync 26.05.2010
Hienon kuuloinen biisi. Melodia on kaunista, soundi on hyvää. Laulut vain on vedetty vähän liian rankan filtterin läpi, kaikki alataajuudet poissa? Vähän turhan ohkaisen kuuloista. Noin muutoin hieno kappale. tuli hyvä fiilis.
0   +1 +2