Re-creation

4:50

Demon päättävä mahtipontinen raita.

Lyriikka:

Sunlight fading, darkness surrounds me
Whispers in the dark, riddles for the dead
Moonlight lits my way
A clear path in the dark
My way - it takes me to eternity

Re-creation of God I am
Purity is my sanity

Step by step the riddles overcome me
My sanity lost to the night
(Graveyard by night)

Re-creation of God I was
The purity is now gone
Insanity left in my mind
Like an angel fallen from grace

Behind me
A wall of dead faces I see
Cold eyes staring
I cry in vain

In vain.

8.00   2921 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
Shit_happens 12.01.2009
Kaikki orkesterihommat onnistunu paremmin kun täydellisesti, mutta vokaalit on aikamoista kuraa välillä.
0   +1 +2
 
8
Ilahduttavaa nähdä et Suomessa tehdään orkesterilla höystettyy bläkkistä näinkin hyvin. Örinästä lähtee suurimmat miinukset. Eihän tätä oikein voi edes black-metalliks tituleerata, on nuo vokaalit sen verran irrallaan muusta biisistä. Naislaulu sen sijaan on tosi hyvin toteutettu. No joo, ei nuo vokaalit nyt niin puutteelliset oo, mut ärinää jäin kyllä kaipaamaan. No, eipähän ainakaan voi Dimmuun verrata ja syyttää sävelentarkasta kopioinnista ja kuluneisuudesta. Mut hyvä biisi.
0   +1 +2
 
MyDeath666 27.08.2005
Rummut oli kyllä aika hajanaiset, mutta ei mitään täyttä kaaosta. Nuo orkesteriset viulut pitivät kuitenkin biisin kasassa hyvin, joita ilman biisi olisi kärsinyt rajusti. Kitarat kuitenkin olivat onnistuneet kiitettävästi, ja hieman Borgir-tyylisesti, kuten useissa Black metal kappaleissa. Solistin ääni ei kuitenkaan miellyttänyt siten miten on tarkoitus. Kuulosti liian väkisin tehdyltä örinältä joka tuli kurkusta, ei palleasta. Mutta siihen naisen laulusooloon tykästyin erityisesti. Mikserissä muidenkin bändien kuuluisi pistää naiset laulamaan ihanan korkealla äänellään! Tai sitten voi aina palkata neiti Tuiskun laulamaan poppia. ;)
Muuten hienosti onnistunut biisi.
0   +1 +2
 
Disposition 14.03.2005
Rauhallinen pianomelodia saa tuekseen pizzicatot ja lopulta koko jousisektion. Örisemisen alkaessa taustalla tapahtuu kaikenlaista, jota on tähän turha lähteä erittelemään. Rumpuihin olisi alkuun sopinut puolitempo, jolloin tämä olisi ollut kuin doomia. Josatain syystä kuulostaa, ettei polkeminen aina tapahdu aivan tahdissa. Se on oikeastaan suurin mikä tässä häiritsee. Nasilauluun toivoisin taas lisää kaikua - yleensä toimii hyvin pitkissä ja korkeissa sävelissä, varsinkin laulussa. Joitain Dimmumaisia vaikutteita on tästäkin kuultavissa. Orkesterinkäyttö taas viittaa joissain kohdissa Symphony X:n tuotantoon, mutta turha tätä sinällään on lähteä muihin vertaamaan, sillä omaa juttu tässä kuitenkin tehdään. Hyvä tämäkin. Jotain se tarvitsisi silti lisää.
0   +1 +2
 
trikrank 14.03.2005
Hieman hajanaisella menolla alkoi tämä. Hienoja melodioita jälleen, mutta tuntui koko ajan ettei itse tunnelmaan pystynyt keskittyä, kun joutui pitelemään käsiin (korviin?) hajoavaa biisiä kasassa omassa mielessään. Rummut ovat yksi heikoista lenkeistä tässä, ja suosittelenkin että mietitte jatkossa rytmillisiä ratkaisuja tarkemmin. En tiedä onko nyt vain yritetty liikaa ja liian vaikeaa, mutta usein yksinkertaisetkin ratkaisut ovat rutkasti parempia kuin kasa kikkailuja.

Melodioista ja varsinkin koskettimista on annettava taas päänsilityksiä. Tunnelma on tiivis, joskin se voisi teidän käsissänne olla jopa leikeltävän tiivistä. Taitoa on, sekä ideoita. Naislaulu on aivan loistava, sekä murinat kelvolliset (joskin kaipaisivat vaihtelua, mielestäni). Jostain syystä tässä kappaleessa soundeihin jäi ikäänkuin "aukkoja", eivätkä vaisut rummuttelut, kitarat ja jylhät orkestraalit täysin sulautuneet yhteen. Muhkeampaa olisi voinut olla siis äänivalli.

Kappale paranee valtavasti loppua kohti, joka onkin todella vahva. Täytyy todeta, että osaatte nostatuksen ja maalailun jalon taidon. Nyt kun hienoja ideoita mietitään hieman lisää, mikä käy mihinkin parhaiten... tarttumapintaa lisää, harjoitusta ja ehkä jopa lisää omaperäistä kosketusta (joka ei tämän päivän metallimaailmassa varmastikaan ole pahitteeksi) , on teillä kyllä mahdollisuudet pitkälle. Onnea.
0   +1 +2
 
9
Glea 12.03.2005
Alku on mukava.. hmm, tuntuu että nuo pitkät "urku"äänet eivät oikein sovellu rumpujen kanssa samaan tempoon, ainakaan alussa. Mies solistin ääni kuulostaa todella hyvälle. Rumpalille enemmän tarkkuutta tjtn, niin kappale olisi melkoinen helmi. Hienot orkesterisovitukset. Naislaulajalla kaunis ääni, melko kirkas sointinen.
0   +1 +2
 
7
roxted 10.03.2005
en kyllä löytänyt kyllä mitään suurempaa mahtipontisuutta, kuin muissakaan kipaleissa.. RUMMUT! ei voi mitään, mutta ne häiritsevät... ihan kivan kuullosta muuten.. huonoin piisi näistä kolmesta...
0   +1 +2
 
7
C2H5OH 09.03.2005
Aiempia biisejä jotenkin kankeempi ja vajaampi. Lopun orkesterit oli biisin parasta antia.
0   +1 +2
 
Samuel Raggy 24.02.2005
Mitä ihmettä nuo rummut tässä biisissä touhuavat? Sotkevat ainakin koko höskän aika perusteellisesti. Todella upeat orchestra-sovitukset, täytyy kyllä sanoa! Omaperäisen kuuloista kamaa, naislaulu sopii kuin nyrkki silmään. Rakenne on mielenkiintoinen, soundeissa ei ole varsinaisesti mitään valittamista mutta miksaus voisi olla huolellisemmin toteutettu.

Tämä vaatinee useamman kuuntelukerran! :D Hienoja osioita tässä riitti vaikka useampaan biisiin mutta nuo rummut....tehkää nyt niille jotain! Kamalaa lätkytystä, rummut tuntuu soittavan ihan eri biisiä kuin muut instrumentit.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat