I Will

Arsonist | 02.03.2005 | Downtempo
4:18

Trip-Hoppia? Downtempoa? Downbeatia? Tarkka määritelmä tälle tuotokselle taitaa kuitenkin olla ambient breaks. Tämä on vain tällainen mahtipontinen kappale todella hienoilla breikeillä... Kuunelkaa siis, kiitos...

9.50   785 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=116420
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
r.kurkijávri 06.02.2006
Jotenkin tämä kappale vetoaa tunnelmaltaan ja soundeiltaan minuun niin henkilökohtaisella tasolla, etten juuri nyt pysty kritisoimaan tätä objektiivisesti. Kappale on soinut soittolistoillani viime päivinä todella paljon, enkä tahdo kyllästyä siihen millään. Aivan loistava veto. Antaisin yksitoista jos voisin.
0   +1 +2
 
JamesMercy 01.08.2005
Hmm.. Alussa nämä sirinät ja särinät kuulostivat mainiolta introlta ja samaa mieltä olin siinäkin vaiheessa kun ne vaimenivat pianon tieltä; siinä oli kappaleen paras hetki - vaikka pianon soundi vähän turhan kolho olikin. Melodia oli kuitenkin erinomaisen kaunis. Ikävästi tuo sihinä sieltä kuitenkin taas alkoi ja pilasi totaalisesti nuo breikit. Enpähän minä ainakaan niistä oikein mitään irti saanut, kun jäivät niin pahasti alle. Itse olisin tästä pitänyt paljon enemmän, jos nuo sähinät olisivat olleet huomattavasti hiljemmalla ja rummut vastaavasti enemmän läsnä. En tiedä, onko tuo nyt sitten kovin ahdasmielinen kanta minulta, mutta jotenkin olisin toivonut tästä "helpompaa" kuuntelukokemusta, tämmöisenään menee itselleni ennemmin taiteelliseksi tunnelmamusiikiksi kuin kuunneltavaksi tavaraksi. Tunnelmaa tässä siis kuitenkin oli, siitä annan pisteitä.
0   +1 +2
 
9
Meliciah 07.03.2005
Ekaks tuli mieleen Daruden Sandstorm, mutta ei se loppujen lopuksi niin paljoa sitä muistuttanutkaan... Toi "hölötys" tuolla takana ei sovi mun korviin. Siksi yksi piste pois. Muuten koko biisi oli aivan loistava!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat