Mikä Elämä

Arpikudos | 03.07.2018 | Alternative Rock
3:21

Arpikudos goes iskelmä. Raakamiksattu demo suoraan pöydästä.

m: Herra Ulottuvuus / Veikko-Antero
l: Herra Ulottuvuus / Veikko-Antero

Herra Ulottuvuus: Rummut & Ohjelmointi, Shaker, Kitarat, Basso, Koneet ja Koskettimet, Saksofoni, Vokaalit

Veikko-Antero taustalauluissa sekä Variax -kitaran varressa.

8.06   756 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Snacke 20.12.2022
Rinki. Melkoinen suomirock-teos. Monesta ajasta ja tyylistä vaikutteita, ja silti jotenkin vain Suomesa sa esiintyy tällaista. Minun ennakkoluuloissa siis. Jyrä vs herkkä ja oreganona vähän progea.
0   +1 +2
 
9
Paxor 11.10.2022
Hyvän kuuloista kitarointia! Soundit on myöskin ihan ok tasoa. Soitto tiukkaa ja kiinnostavia riffejä ja melodioita. Laulu on uskollista Suomirock kamaa, ei herätä suurempia tunteita puoleen tai vastaan :) Sanoitus ja melodiat laulussa ihan hyvät. Kertsi on hyvä! :) plussaa siitä. Kokonaisuudessaan Suomirock kategoriassa 9 biisi!
0   +1 +2
 
8
Tulenkulkijat 06.10.2022
Hyvää sanailua. Teksti toimii. Jotkin soundit hieman tökki. Ehkä kannattaisi laittaa kunnon miksauskierros vielä. Tämä kun on todella hyvä biisi.
0   +1 +2
 
7
KonstaH 25.09.2022
Hyvät perusainekset, hyvä pohja. Soittimien tasapainoja pitää vielä säätää, esim liidikitarat kuulostaa turhan hiljaisilta. Versessä tapahtuu ehkä hiukan liikaa, vie tilaa ja huomiota laululta.
0   +1 +2
 
5
Hukutus 30.07.2022
Ihan ok toteutus, mutta kaatuu korniin lyriikkapuoleen ja versen reggaerytmi ei henk koht iske.
0   +1 +2
 
8
ex4 15.05.2022
Genre "alternative rock" ja hiukan erikoiset soundit introssa herätti vähän epäilyksiä mitä mahtaa olla tulossa. Tätä kesti onneksi vain pari kolme tahtia, vauhtiin päästyään tämähän on ihan tosissaan tehtyä musiikkia.

Laulussa sellainen Timo Rautiainen -ote, soundi paranee biisin loppua kohti. Ja sovituspuolella paljon pieniä mausteita jotka pitää mielenkiintoa yllä. Tuo selkeästi oikealle panoroitu takapotkuja soittava kitara on siisti idea.

Soitinlistassa mainittua saksofonia sai etsimällä etsiä, enkä ole ihan varma löysinkö sittenkään. Nuo puhaltimet on niin harvinaista herkkua rokissa että sitä olisi voinut vähäne enemän tuoda framille.
0   +1 +2
 
8
Nirz Satan 10.01.2022
Tämä ei hirveämmin iskenyt, mutta eipä ole järin omaa musiikkityyliänikään. Teknisestihän tää oli ihan passelissa kunnossa, eikä soitossa ja laulussa mikään harannut kuuntelukokemusta vastaan. Että ihan musiikilta kuulosti!
0   +1 +2
 
10
Macronymous 08.12.2021
Tosi hyvä. En ole ikinä kuullut näin hyvää.
0   +1 +2
 
8
Asamael 16.05.2021
Tää oli mielestäni tavallista omaperäisempää suomirock/metallia, eikä selkeää vertailukohtaa saa päähän (usein tätä tulee jostain syystä ekana mietittyä kommenttiringeissä / ug-bändien kohdalla). Miellyttävän notkeat laulusovitukset ja suoritukset. Instrumentaatio vähän raffin kuulosta jos jotain radiosoittoja miettii, mutta näin kommenttiringissä menee mainiosti raakamiksattunakin. Jännästi tulee mieleen että toi kertsi on vähän kun pre-chorus, jonka jälkeen pitäis vielä lähtee tykimmin joku eri osio. Tai sellaista jäin itse ainakin oottelemaan.
0   +1 +2
 
10
Sunt1o 24.12.2020
Oikein napakkaa soittoa ja kiinnostava yhtenäinen sävellys.

Soundit jotenkin voisi olla paremmatkin suhteessa biisiin ja soittoon (kuvaus sanookin että suoraan pöydästä raakamiksattu). Kyllä tästä kyllä selvän saa kuitenkin erittäin hyvin.

Tyylillisesti itse jotenkin niputan tämän biisin sinne CMX / YUP suuntaan mutta toisaalta selkeästi erottuu muista saman suunnan biiseistä.

Tämän biisin paras: Vokaalisuoritus ja kitarointi kyllä aika tasoissa.
Tämän biisin huonoin: Lähinnä ehkä se että paremmilla soundeilla tää olis ollu vielä parempi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Löytyy soittolistoilta