No Mortal

Argon | 04.04.2005 | Heavy Metal
7:38

Hieman perusmelodisuudestamme ajoittain tummemmille vesille poikkeava metalliviisu, jolle on toki jonkin verran tullut pituuttakin sisällön myötä. Yhtä kaikki, kuuntelemisen arvoinen biisi monille korvapareille - joten: jos saisimme kommentteja tästäkin biisistä, niin olisimme kovasti kiitollisia!

1000 latausta täynnä 20.4. - kiitos ja kumarrus kaikille biisiä kommentoineille ja kuunnelleille!

8.25   15846 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

jabadab 24.03.2008
Rummut soi niinkuin pitäiskin, ..toivottavasti ne olis Yamahat, ..saundista kuulen et nei valitettavasti oo, mut toivottavasti ei kuitenkaan mitkään Taman jatkeet...?
0   +1 +2
 
9
Misenippu 19.01.2008
Tässä biisissä oli jo hiukan kaipaamaani aggressiivisuutta.Kitaran ''murisi'' mukavasti ja biisi kokonaisuudessaanki on hyvä.Biisi ei mielestäni kaadu missään vaiheessa vaikka onkin kyseessä pitempi biisi.
Hyviä puolia ovat mielestäni soittajien hyvä soittotaito,aggressiivissuus,soundit yms..Ehkä miinusta vain miksaus,sitä voisi mielestäni hiukan parantaa.
0   +1 +2
 
9
miva 27.10.2005
Melodia on hyvän kuulonen mutta tuo laulu, niinkuin muutama onkin jo aikaisemmin maininnut, meinaa hukkua liikaa musiikin alle. Muuten kuulostaa tosi hyvälle.
0   +1 +2
 
8
Rakkauden Soturi 18.09.2005
Todellakin, kovaa kamaa. Ei paljon "hitaus" haittaa. Kuten tuolla jossain kommentissa todettiin, karjunnassa on taustalla hienoinen kevyt sävy, mikä ei kuitenkaan tunge sieltä liikaa ja varmaan lähtee hionnalla veks (sikäli kun bändi sitä huonona pitää). Erittäin heavy \,,/
0   +1 +2
 
8
Rakkauden Soturi 18.09.2005
Todellakin, kovaa kamaa. Ei paljon "hitaus" haittaa. Kuten tuolla jossain kommentissa todettiin, karjunnassa on taustalla hienoinen kevyt sävy, mikä ei kuitenkaan tunge sieltä liikaa ja varmaan lähtee hionnalla veks (sikäli kun bändi sitä huonona pitää). Erittäin heavy \,,/
0   +1 +2
 
9
Ultimate Pain 13.05.2005
Pitkä biisi,joka on ihan ok juttu. Intro kova, laulajalla hyvä ääni,ja vielä studiossa siitä sais vielä paljon paremman. kitaristilaulaja, jos on niin tuun mielellään keikalle kattoon. 4 min eteen päin tässä biisissä alkaa fiilis nousta! ei voi muuta sanoo että hyvän kuulosia riffejä ootte väsännyt. No Mortal!!!
0   +1 +2
 
8
Mystery? 28.04.2005
Upeita kaksoisskebavirityksiä. Laulu yrityksestä huolimatta heikko ja liian hiljaisella - Tarotin vaikutuksen kyllä kuulee. Soolo olisi ollut upea jos olisin kuullut sen - skitta aivan liian hiljaisella.
Hyvät pisteet tulevat siitä, että biisi itsessään on hyvä - tuotannossa ja äänitasoissa vain on parannettavaa.
0   +1 +2
 
7
youzzie 26.04.2005
Pitkänpuoleinen viisu, mutta tapahtumia on riittävästi jottei käy tympimään... Soundimaailma jälleen kohdillaan, mutta laulaja ei oikein iske, rauhallisemmat vedot kuulostaa epävarmoilta ja karjunta menee vähän turhan paljon huutamiseksi. Kokonaisuutena kuitenkin toimivaa settiä.
0   +1 +2
 
8
Verenn 26.04.2005
Biisinä tämä on mielestäni vähän tylsempi kuin kommenttiringissä kuulemani Declaration of rights. Yleensä vähän rauhallisempi metalli uppoaa minuun paremmin, mutta tästä ei välity samaa väkevää tunnelmaa kun DoR kappaleesta. Osittain se johtuu laulajasta joka aivan puhtaat osuudet eivät säväytä itseäni ja biisin pääkitarariffistä joka kaikesta huolimatta on kovin tavanomainen. Kitarasoolo-osiossa on hyvä tunnelma, mutta en ole aivan varma onko se muun sovituksen kannalta järkevä. Siitä eteenpäin seuraava lopetus soolon jälkeisistä vokaaleista alkaen onkin biisin paras antia ja nostaa tämän kuitenkin keskitason paremmalle puolelle. Yllättävän nopeasti loppui kappale vaikka kestoa on yli 7 minuuttia.
0   +1 +2
 
8
MarcKrystal 18.04.2005
Melko rankkaa metallia vääntöä taas.Melodia on ihan kiva ja nuo kitara riffit kuulostaa ihan hienoilta. Miksauskin on ihan hyvin onnistunut. Kiva biisi loppujen lopuksi!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 13 14 15