I Feel Love (Original Versio)

area51 | 05.01.2004 | Melodic Trance
8:27

Do dii! Pitkästä aikaa taas uutta trance-matskua tänne mikseriinkin. Kappale on original versio ja aika pitkä, mut täyttä nautintoa koko biisi mitasta huolimatta! Rakensin biisiä about 2-kuukautta, eli hieman liian kauan. Välissä oli aika paljon taukoja ja sen kyllä huomaa ehkä biisissäkin. Biisissä on Susa86(Katri Jokelan)piano melodia joka on täyttä nannaa korville! Biisi sisältää kauniita melodian vaihtumisia, räväköitä acid-saundeja, efektejä jne. Muutenkin biisi on aika paljon erilainen kuin minun vanhemmat biisini. Any way, antakaas palautetta, positiivista että negatiivistakin. Ja tästäkin biisistä saa vääntää remixiä, eli ottakaapa yhteys minuun niin neuvotellaan asiasta!

8.41   4448 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Objective: Life 17.08.2005
Tykkiä musaa! Ehdottomasti hyvä biisi, mutta nimiä saisit kyllä munkin mielestä miettiä enemmän. Jos nyt laittasit vähä sinnepäin edes. XD Muuten ei mitään vikaa. Ei ollu edes epävireisyyksiä.
0   +1 +2
 
9
Infratuna 24.06.2004
Tässä on hieno ja vähän edellistä omaperäsempi väännös. Mul tulee mieleen Antiloop. Soundi kunnossa ei valittamista. Toi piano ei täydellisesti sopi biisin muihin renkutuksiin, mut ei kuiteskaa pistä pahasti korvaa..
0   +1 +2
 
9
tpulse 16.04.2004
täsä biisissä vetää tää progressinen melodia jotenki ja se mikä tulee jälestä päin se mysteerinen mellu..hemmetin mahtava ja siisti mielestäni....mut mut aina tulee kritiikkiä kaupan pääle hehe...tää vois olla pikkasen rankempaa...vaikka siinä löytyy vähän sitä mut silti tää on hieman softinen... silti KINGI BIISI ...ois siistiä tehä bootlegi tästä..ku ois aikaa..annan silti 9 progressiivisesta ja mysteerisestä mellusta
0   +1 +2
 
9
Trace 25.01.2004
Mitä sä Riihinen vedät herneitä nenääs? Tää huippu musaa. Kritiikkiähän saa kaikki. Kukaan ei ole täydellinen.. hehehe :D
0   +1 +2
 
8
GoGis 18.01.2004
Rankkaa Stuffii. jatka samaa mallii
0   +1 +2
 
W@RM 12.01.2004
Ilmeisesti mikserissä ei arvosteta muuta kuin europoppista ja radioedittejä. Huonoa palautetta saa tämmöset rauhallisemmat biisit ja tää on faktaa! Masentaa oikein ihmisten asenteet...=/
0   +1 +2
 
6
Forestgiant 12.01.2004
Ensimmäinen asia joka pistää korvaan on läpyn piiskaavuus ja kaikuvuus. Häiritsevää. Ensimmäiset 1:50 käytetään pelkkiin rumpuihin. Mikään ideajättiläinen ei pitkä pätkä rumpuja ja siirtymä lähes asiaan ole. Itse asia, eli huippu, on hajanaisen oloinen. Pianomelodiaa saa kuunnella ihan liikaa, ja kyllästyminen on edessä jo ennen toista huippua. Erittäin simppeli tekele tämä biisi on eikä mitään uutta ja erikoista tarjoa, ja munaa "on" enemmän kuin sitä oikeasti on. Nimivalinta on huono sillä mitään lovea tästä ei löydä (hah haa...).
0   +1 +2
 
9
DjLime 09.01.2004
Soundiltaan biisi on hyvä, mutta melodia on aika köyhä ja ei oikeen jaksa toimia. Hyvin toteutettu paketti, mutta ilman hyvää melodiaa tätä ei jaksa popitella montaakaan kertaan. Meldiankin ainut vika on sen liian iso tasojen vaihtelu. Eli ensin korkeaa ja sitten tosi matalaa. Siihen olisi voinut keksiä vielä pari välimuotoa niin olisi toiminut paremmin. Hieno toteutus, hienot soundit ja kaikki muu kunnossa paitsi melodia puoli.. kyllä tästä 9 irtoo.
0   +1 +2
 
Kröger 08.01.2004
musta toi bassline on hyvä, saundi sais olla ehkä hitusen "jämäkempi".. piano oli ihan kaunis. noista efekteistä oli osa ehkä liian "kuivia" ja heti tuli tunne, et osan oisin kuullu jossain toisessaki biisis (etenkin 0:49 kohdalla olevat kaks efua). tuos 6:30 kohdalla rupes jo kaipaamaan jotain räväkempää vedätystä..noista huolimatta kyllä tätä jaksaa kuunnella! :)
0   +1 +2
 
W@RM 07.01.2004
se on ilmeisesti tosiasia se et, mitä kauemmin biisiä tekee, sen huonommaksi sen muuttuu...=)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat