Electric Circus (AIDE Remix)

area51 | 19.03.2003 | Trance
4:50

Bonjóur! Tämä on siis mun Electric Circus biisistä tehty remix-versio (Suurkiitokset remixin tekijälle Ville "AIDE" Pietarilalle Kemiin!) Biisi sisältää selloja, ranskankielisiä vokaalipätkiä, sähäköitä efektejä, robo-vokaaleja, jne. Biisi on kokonaisuudessaan kaunista ja komean kuuloista kuuneltavaa. Tämä biisi kuuluu ehdottomasti näihin mun kuuluisiin pakkolataus biisien joukkoon. Se joka pitää tosta mun radio editistäkin, niin tulee kyllä pitämään myös tästäkin...enjoy!

Ilmoitus vielä tähän loppuun. Ne jotka haluu päästä mun levylle, niin laitelkaas remix ehdotuksia tulemaan minulle (e-mailina, profiiliviestinä tai miten itse haluat). Tarjouksia otetaan edelleen avosylin vastaan! Niin ja ne jotka omistavat komean bassoäänen(miehet) tai kauniin lauluäänen(naiset), ottakaa tekin yhteyttä. Tarvitsen laulajaa kipeästi. Palkkiotakin olisi luvassa!

8.64   3010 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Ture 17.07.2003
Sama arvostelu käy tähän mitä laitoin edelliseen...eli matskua hyvää
0   +1 +2
 
Chronosis 30.04.2003
Kuuntelin tätä nappikuulokkeilla koulun koneella, joten bassot jäi valitettavasti puuttumaan. Mutta saundit kuulosti tiukoilta ja vokaalit oli hyvän kuuloiset (niitä ois saanu olla useamminkin). Varsinaisesti biisin kaksi haittaa olivat rakenne joka vaihteli liikaa, sekä lyhyet melodiariffit jotka toistivat koko ajan samaa kuviota.
0   +1 +2
 
8
lumikki 26.04.2003
ihan jees, mut välillä tulee vähän "epämääräisiä" kohtia, silleen vähän liian vaihtelevaa mun makuun ainakin, kun ite tykkään aika paljon yksinkertaisesta. kattoisin kans vähän tota rakennetta, sekin on jotenkin sekava, mut ei missään nimes kuitenkaan huono piisi. Alku silleen vähän kesken, tosin mä tykkään kanssa alottaa kappaleen noin ja mullekki aina valitetaan siitä:)
0   +1 +2
 
noh sanotaan että tuo päämelodian soundi on RM1x:stä että ei sieltä mitään suberb sahoja oikeen lähde. tosiaan voi joku heittää kommenttia että vois vähän kehittää taitojaan.
0   +1 +2
 
10
Coaxys 30.03.2003
Miten joku voi noita selloja haukkua ne on ihan mahtavat ubeeta soundia lähtee! Muutenkin upea biisi ku pulssi kiihty lähemmäs 200! Joo en osaa erityisesti antaa arvioita mutta ehkä vähän turhan perus kamaa jotain omaperästä ois voinu olla ja ehkä kun remiksistä on kyse niin biisi ois voinu olla vähän "rankempi" mutta ihan hyvä se näinkin on!!! mageeta lisää tämmöstä!
0   +1 +2
 
W@RM 26.03.2003
Ihmiset hei! Antakaas arvosanoja tälle biisille. Omasta mielestäni tää on yx parhaista remix-biiseistä mitä oon ikinä kuullut. Ja sitä paitsi nuo sellot on siis ihan ite soitettu, ei millään koneella. Ja se on mun mielestä aika kova juttu se!
0   +1 +2
 
8
Trace 19.03.2003
Okei aloitetaan sillä, että kappaleen alku oli todella odottavainen ja kuitenkin hyvää fiilistelyä. Melodian soundi ei ollut mieleeni jotenkin tyhjä. Sitten alkoi nuo viulut, joista en varsinaisesti pitänyt lainkaan. Ne lähinnä kuulosti karmealta tälläiseen Trance kiksutukseen. Melodia oli nyt mitä oli ei uskomatonta, mutta ei uskomattoman huonoakaan. Ei vedä vertoja Radio Editille. Tässä nyt oli vaan liikaa tekemisen meininkiä ja on tehty ilman suurempaa ajatusta. Tapahtumia paljon ilman minkäänlaista ideaa. Ei huono, mutta ei järin hyväkään. Kuullosti niin sekavalta mielestäni. Lyriikat plussaa.
0   +1 +2
 
9
Romance 19.03.2003
Loistava remixhän tää on! Mut silti pidin enemmän tosta radio editistä vaik molemmille arvosanaksi 9.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta