édifiant [radio versio]

area51 | 29.04.2010 | Trance
3:43

Tein nyt tämän lupaamani radio edit-version 1päivässä. Nostin hieman tempoa 143bpm, korjailin vähän haitsuja ja teinpäs uuden basslinenkin. Kommentoikaa miltäs tämä nyt kuulostaa?

Ei hemmetti, tais jäädä yläpää turhan kovalle taas prkl! :(

8.90   905 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Cylenth Vision 26.01.2011
Äänimaailma kuulostaa hyvältä ja laadukkaalta sekä biisin build-up osio toimii hienosti ja pitää kiinnostuksen yllä. Hieman enemmän olisin ehkä kiinnittänyt huomiota masteroinnissa äänien tasapainottamiseen, kirkkautta hieman liian vähän mielestäni. Drop down osiossa piano ihan ok ja kitara riffi sopii mainiosti tunnelmaan, mutta kuitenkin osion alusta lähtevä padi olisi voinut olla hiukan syvempi, matalat taajuudet jäi kuulematta. Venyy tuollaisenaan tämä osio ehkä liian pitkäksi, pientä lisamaustetta olisi voinut tuoda siihen, mutta muilta osin toimiva osio. Uplifting osiossa nouseva lead ääni sitä perus trance meininkiä. Sitten vähän tarkemmin noihin itse ääniin: Kicki jäi liian laimeaksi sekä tuo korkeampi ääni siinä se ns. punch ääni sattui hieman korviin, ehkä liikaa boostattu niitä korkeita taajuuksia ja liian vähän matalia. Basso kuulostaa ihan hyvältä ja siinä ei paljon moittimista, tietysti aina pientä hifistelyn varaa löytyy sieltäkin :) äänimaailma ja miksaus kuulostaa ihan hyvältä paitsi että pientä lisäkirkkautta olisi saanut olla.

Kaiken kaikkiaan ei mikään mainstream trancesta erottuva kokonaisuus, mutta erottui ainakin muista sun biiseistä. Hieno biisi, rakenne on selkeä ja toimiva.
+2   +1 +2
 
daredevil 14.06.2010
Tranceksi ihan ok.. mutta sanotaan nyt niin että tässä oli kaikenlaisia tyypillisiä elementtejä kuten piano ja nostatukset, kuitenkin ei oikein ollut mitään sellaista yllätys elementtiä mistä biisi olisi jäänyt mieleen ja että sen olisi halunnut kuunnella uudelleen.
0   +1 +2
 
8
Raipe 11.06.2010
Sanoisin, että tämä on hyvin tyypillinen Trance-biisi. Ei hyppinyt mitenkään häiritsevästi korville, oli ehkäpä jopa liian hitaasti kehittyvä. Alku oli kivan energinen.
+1   +1 +2
 
W@RM 10.06.2010
Herrasmiehet: Ei pahalla, mutta miksi kommentoida biisiä tai genreä jota ei paremmin tunne/josta ei niinkään tykkää?
0   +1 +2
 
6
Herrasmiehet 10.06.2010
Harvinaisen vähän raivostuttavaa Trancea. Kuulostaa laadukkaasti tehdyltä kamalta, mutta minua jää vähän vaimaamaan se, että näissä ei ole juurikaan mitään normaalin istrumentaalibiisin hienouksia. Näissä trancebiiseissä keksitään joku kiva juttu ja sitten sitä soitetaan biisin alusta loppuun. Se ei ole mielenkiintoista. Sori vaan.
0   +1 +2
 
argon 08.06.2010
Yllättävän pitkän fiilistelyosion maltoit laittaa biisin keskivaiheille ja tästä täytyy sanoa, että hyvin toimii genressään - vaivannäkö haiskahtaa tekemisen puolella ja lopputuloksessa kiitos seisoo!
+2   +1 +2
 
10
louis 06.06.2010
Pitkään aikaan en ole ehtinyt kuunnella uutta musiikkia, trancesta puhumattakaan. Hivelee korvia kuulla että jotkut saa jalan vipattaan vaikka yritän olla paikoillani ja vain kuunnella. Kiitos ihanasta kappaleesta.
+2   +1 +2
 
9
ArSkAbOi 24.05.2010
tätähän kelpais clubeilla kuunnella. vaikka tosin perus settiähän tämä on, mutta TOIMII...
+2   +1 +2
 
W@RM 23.05.2010
Ukkonoa: Mikä on mainitsemasi "biisin rakennuksessa"?
0   +1 +2
 
6
Ukkonoa 21.05.2010
Turhan tumppuun kompressoitu. olisi kaivannut kirkaampia saundeja ja enemmän dynamiikkaa. myös biisin rakennuksessa olisi voinut käyttää enemmän malttia.
+1   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat