Bolt Distrupt (Original Versio)

area51 | 27.02.2003 | Hardtrance
5:51

Näin on monen valvotun yön ja päivän jälkeen valmis tämä mun ensimmäinen hardtrance revittely biisi reason2:lla ja olen ihan tyytyväinen saamaani jälkeen. Biisi yrittää hakea vähän samaa kuin Modulation ja Warp Brothers. Itse biisi sisältää mm. Torvia, suihkareita(efektejä), agressiivista leadia, sähäköitä snare&kick yhdistelmiä, warp brothers-maisia vokaali osuuksia, raakoja välikomppeja...(mitäköhän vielä!). Tässä biisissä olen yrittänyt paneutua tuohon jälkityöhön: miksaukseen ja masterointiin, mut enpä oikein tiiä onnistuinko siinä. Biisin tempo on 145bmp eli tempo puolesta ei ainakaan vauhdikkuus jää kiinni! Antakaahan nyt rakentavaa huom! RAKENTAVAA palauttetta et tiiän mitä pitäs korjata/hioa mahdollista radio edit-versiota silmällä pitäen. Niin ja SINÄ joka oisit kiinnostunut remixaa tätä biisiä, niin otappa yhteyttä muhun e-mailina, profiili viestinä tai jätä kiinnostuksesi tämän biisin kommentti palstalle. Tarvitsen nyt kipeästi remix-versioita mun tulevalle levylle, eli jos kiinnostaa päästä mun levylle niin otappa yhteyttä muhun. Kiitos ja syvä kumarrus tässä vaiheessa! Aamen....

8.70   4113 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
crystoll 27.02.2008
Vaikea antaa rakentavaa palautetta kun tykkäsin. Mä mittaan biisejä kauneuskategoriassa ja tanssittavuuskategoriassa, tää on ehdottomasti sitä kakkoskategoriaa eli pistää jalan liikkeelle ja sillä heltiää multa ysi. Mitään erityistä korjattavaa en tähän hoksaa.
0   +1 +2
 
10
vilpu 06.01.2004
Mä nyt en osaa rueta mitään kovinkaan hienoja ja rakentavia kommentteja antamaan, mutta sanon vain mielipiteeni=) Mä tykkäsin. Tämä on ehk aavistuksen liian pitkä, muttei silti laisinkaan tylsä. Tätä jaksas hiki pinnassa bailata niin että jLo perse heiluu=)
0   +1 +2
 
8
JM 06.10.2003
Ihan kiva biisi. Voisin teha tasta remixin..lahettasin sulle niin kuulisit mita parantelisin (tai jopa huonontaisin :)
Kay kattelee mun www.mikseri.net\monoac...
0   +1 +2
 
9
Ture 17.07.2003
Menee minun makumaailmaani..annan stereot laulaa vaan..
0   +1 +2
 
9
ainoat miinukset tuli siitä että rummuissa ei ollut oikein pontta mutta muuten kaikin puolin hyvä biisi.
en tiedä mikä on mutta jostain syystä en tykännyt noista nakutteluista tuolla taustalla.
0   +1 +2
 
9
Chronosis 25.03.2003
Tulipa paljon C4 - Ignition mieleen... Mutta siitä seikasta huolimatta olet saanut todella hyvin saundit esille, miksaus kuulosti kirkkaalta. Ja on pakko kyllä ihmetellä miten nuo saundit olet Reasonista saanut irti. Anyway, oli kaikin puolin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
oisto 18.03.2003
Saundit kuulostavat jotenkin todella käytetyiltä ja tylsiltä, omaperäisyys olisi maustanut tätä mukavasti. Bassline on myös aivan liian yksinkertainen makuuni. Jotain olisi myös voinut vielä lisätä, nyt tämä käy hieman tylsäksi. Mielestäni kuitenkin jälki mitä olet saanut aikaiseksi on miellyttävän huoliteltu, äänen laatu on myös ihan hyvällä tasolla. Jotenkin tämä ei vain saa minua innostumaan johtuen ehkä tuosta saundien tylsyydestä, mutta kuitenkin laadukkaasti tuotettua tanssi kamaa joka varmasti iskee tanssilattialla.
0   +1 +2
 
9
Star Mind 15.03.2003
Mul tuli mielee et ton basslinen kans vois sopii joku menevänmakee disorted tyylinen ääni? däkädäyn däyn däyn DÄKÄDÄYN! ;)
0   +1 +2
 
9
**Heidi** 11.03.2003
ööh..empä osaa sanoa mitään.oon vielä niin shokissa ton kuuntelun jäljiltä..no joo,tsoukki tsoukkina.ihan jees biisi..mut edelleenkin toi Electric Circus on ykkönen :) hmm,hmm,hmm..
0   +1 +2
 
9
Coaxys 09.03.2003
Ihan hyvä biisi... tosin aika tylsä! Enemmän sooloiluja eri syntikoita eri melodiaoita. Tuossa kolmen minuutin olin jo henkisesti valmistautunut uuteen räväkkään melodiaan mutta petyin kun sitä ei koskaan tullutkaan!:( Ei tää vielä oikeen ollut semmosta kunnon hardia mutta vähän vielä agressiivisempi meno niin sitten voidaan puhua kunnon hard trancesta! Hyviä efektejä biisissä sen siaan oli! Ja ei kappaleessa mitään huonoa ollutkaan mutta jostain syystä se ei vaan pureutunut minuun niin hyvin kun pitäisi... Mutta se onkin taaskin kuuntelian vika siksi yhdeksän! Ja mä voin tehä tästä joskus clubi version mutta sanotaan että kuukausien päästä...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat