Before The Storm

area51 | 02.10.2003 | Melodic Trance
5:19

No niin! Aattelinpa laittaa tämänkin biisin nettiin jakoon. Biisi on jo tehty keväällä ja eikä tätä ole oikein masteroitu mitenkään, jotenka älkää välittäkö siitä!! Before the storm biisi edustaa melodista trancea, mutta samalla se edustaa myös hieman eurotranceakin. Molempia pikkusen. Kappale sisältää erittäin kauniin ja mieleen painuvan melodian, vahvat stringit, pianot, efektit ja tietysti volúmella kikkailtut sawleadit! Biisissä on myös ihan mukavasti kurnuttavat teini-bassot ja iskevät kickit. Jos tykkää jumputuksesta ja kauniista melodiasta niin tämä on silloin pakko ladata!

8.43   3744 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Skybase 26.09.2007
Tää biisi antaa mulle sellasen fiiliksen että seison jossain tosi korkeella vuoren huipulla kattelen lumi huippusia vuoria ja jokia jotka virtaa alhaalla ---> Tämä tarkoittaa sitä että kattelee puhdasta luontoo...

Tällänen biisin pitää olla! I LOVE IT <3
0   +1 +2
 
9
Objective: Life 17.08.2005
Mutta toi loppu kyllä kuulostaa hämärältä. Vinkkinä laita se sumutorvi samalle tasolle musiikin kanssa siinä lopussakin. =) Ottaa kyllä heti korvaan. Mutta muuten oli kyllä asiallinen biisi niinku jo äskeisessä kommentissa mainitsin. XD
0   +1 +2
 
9
Objective: Life 15.06.2005
Ihan kohtuu hyvä biisi. Tuntuu kuin olisi jossain kaukana, kun kuuntelee ja pistää silmät kiinni.
0   +1 +2
 
8
Coaxys 23.10.2003
Tämmöstä perus kamaa... ei kyllä purru biisi muhun vaikka ois miten hyvin oltu tehty! Se ei vaan lähteny... Jotenkin tylsä melodia eikä biisi ollut tarpeeksi räväkkä vaikka säihkeästä alusta olisikin voinut niin päätelläkkin. (tosin ne torvet ja kallon kalkatuset ei oikeen toiminu). Mut ihan siisti biisi ja siitä plussaa kun tää mun ymmärtääkseni oli vanhempaa matskua...?!?

Joo biisi ois kaivannu ehkä toisen (ehkä jonkun narina melodian) taustalle, tai toisen kunnon soolon jossa ois ollut oikein rankka melw-d... dont know.... mut ihan jeez! lisää!!!
0   +1 +2
 
7
Forestgiant 11.10.2003
Perustason trancebiisi huonoilla mausteilla. Masterointi ei ole mitenkään päätä huimaavaa, ja biisistä puuttuu elementtien välinen harmonia.
0   +1 +2
 
W@RM 06.10.2003
Ihmiset huomioikaa et biisi on tehty puolivuotta sitten! Sen takia niissä on rimshotteja ym...nyt tyylini on hieman eri...kuulisitte, jos vaan tekisin nyt ihan oman biisin, enkä remixiä!=)
0   +1 +2
 
8
Trace 06.10.2003
Tuo seiska nyt ei kuitenkaan aivan kerro tämän kappaleen tasoa. Kyllähän nämä sinun rimshotit ja sumutorvet alkaa vähitellen kyrpimään, mutta ei siinä mitään. Melodiat ovat aivan loistavat. Alun fiilistely jäi kuitenkin kappaleen parhaaksi osaksi. Kappale tuntuu junkkaavan samaa melodiaa uudelleen ja uudelleen. Soundimaailma kuitenkin hipoo täydellistä (tosin masterointi hieman kusee). Kivaa musaa, joka menisi levyn yhtenä raitana varsin mainiosti.
0   +1 +2
 
7
petyin. ei yltänyt lähellekkään entisten biisien tasoa. ja taas sielt biisin seasta löytyi rimshotit vai mitä lieneekän ja sumutorvet. yritä saada jotain uutta näihin biiseihin. toisaalta täähän on kevään tuotantoa. miten mahtaa äijältä luontua tuo musan teko nykyään...? :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat