Intro

Aqua Phonics | 27.01.2004 | Trance
5:48
9.20   3826 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DJMaster21 20.12.2007
toivottavasti teille tulee jatkoa ja teette lisää trancea :P

laitteistosta sen verran kerrottakoon, että teillä ainaki vaikuttais olevan ammattitason varusteet siinä määrin, että oksat pois. Kun taas minulla on vain pari hassua ohjelmaa :D:D:D

että kyllä te musiikkia aikaan saisitte :)
0   +1 +2
 
8
crystal28 12.04.2007
Mun mielest liikaa bassoa mut ihan ok biisi kumminki
0   +1 +2
 
9
Holmström 11.09.2005
Mieletöntä tykitystä ! Aivan erinomainen :) baselinja aivan rok! Kokonaisuus on loistava, tuotannollisesti erittäin tasokas, soundit ja miksaus hoidettu ammattimaisesti. Melodia hyvä joskin pientä lisäväriä olisi voinut tuoda? Toisaalta tällaisenaan menee klubilla aivan kympillä...
Todella laajalla näkemyksellä tuotettu härdelli jolla voisi olla tulevaisuutta!
Mitenköhän tämä on jäänyt aikaisemmin huomaamatta mutta parempi nyt kuin ei ollenkaan :)
0   +1 +2
 
10
DJMaster21 19.12.2007
Tää toimii!!! Loistava biisi!!!
0   +1 +2
 
9
siiki 04.03.2005
Biisi alkaa erittäin räväkällä efectillä heti mutta ei kummiskaan jatkakaan samanlailla vaan onkin rauhallisempaa kuin odotin.
Näin alkuun nyt soundit tuntuvat kuulostavan ihan mukavilta jne...
Kuitenkin siis bassline on nopea mutta ihan mukavan kuulonen kuitenkin ja rummut samaten erittäin nopea tempoista kamaa.
Kun tuo "leadi" alkaa niin en oikein pitänyt.Enkä melodioista muutenkaan.Mutta tuo räjähdys efecti kuulostaa mielenkiintoiselta.
Liian yksinkertaiset melodiat ehkä mun makuuni.En tiedä!
Kuitenkin siis ihan menevä biisi hyvillä soundeilla ja kohtalaisilla melodioilla ja kun biisin rakennekin tuntuu olevan ihan kunnossa niin ei nyt mitään sanottavaa pahemmin jää.
Erittäin kiva raita siis.Nuo spiikit tuolla suunnilleen keskellä biisiä muuten ovat kivan kuuloset.
Mun mielestä biisiin olisi saanut kuitenkin tuoda tuohon melodioihin jotain lisää.Jokin toinen soundi olisi mm. tehnyt hyvää.
Miksauskin tuntuu olevan ihan hyvin hoidettu joten ei voi sanoa kuin että hyvä!
Yhdeksikön annan tästä raidasta!
0   +1 +2
 
10
N-a-n-a 15.08.2004
musta toi melodia on sellanen, et siihen jotenkin jää kiinni... tää ois sellanen biisi, mikä ainakin mut vetäis tanssilattialle... hyviä vaihteluita ja aika kivat ne pienet vokaalipätkät siel välissä... biisin alku on jotenkin sellanen, et jää odottamaan jatkoa ja odotus palkitaan... mä tykkään tästä :)
0   +1 +2
 
9
digeon 20.06.2004
kyl tykkäsin ainakin alku lähti ihan hyvin liikkeelle ja jotain pientä kikkailuu huomas filttereillä tehty! no basslinestä en nyt niin paljoo pitäny! mut toi oli kivan kuulonen toi darude tyyppinen tikitikitikit!=) ja sit tuli mukaan kovat distroterbass väännöt! tolatteest just pidän ja ne kuuluu kans tranceen! kivoja breikki kohtii on kans! ja sit lähti hienosti flangerilla joku outo breikbeat!=) mut melodiaa olis voinu vääntää erillaisemmaks.. melodia ei oikein napannu! mut paljon erikoisii soundeja! ja PALJON erikoisii breikki kohtii!! ja filtter vääntöjä! mut biisin rakenne oli kokonaisuutena hyvä ja eikä täst niin paljoo sit vikaa löydäkkään! 9- olis se numero!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat