White Horse (gallop)

Apollon | 22.12.2005 | Grunge
4:20

Ei varsinaisesti lukeudu juuri tähän projektiin, mutta tässä biisissä, kuten sen itse voitokkaasti ristin Heroin-Grungeksi, on rummutkin myöskin mukana. Kunnon veri grungea ilman niitä kliinisiä studio saundeja. Ja kommentit on tottakai aina tervetullehia...

8.60   2131 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Nightlover 04.08.2007
Kyllä tuli moneen kertaan kuunneltua tää, jotenkin koukutti. Helposti lähestyttävä kappale ainakin mulle =) Toisin kun nää missä on laulu. Tykkään erityisesti tosta kohasta missä rummut nopeutuu "slayerkompiksi" aah <3 Vähän liian pitkä tosin.
0   +1 +2
 
Simpech the PPO 10.07.2006
Voi perkele. Tuletko meidän grungebändiin mukaan. Missä asut. Saakeli.
0   +1 +2
 
8
Cerende 21.02.2006
Tykkäisin tästä biisistä varmaan todella paljon enemmän, jos tää ois lyhyempi, vaikka pakko myöntää, että tavallaan pysyykin hyvin kasassa.
Meinasin ruveta kritisoimaan tota genremääritelmää grunge, mut sit tajusin, et oon vaan niin nyyppä, et oon vaan liian tottunu siihen uudempaan grungeen, jolla on yhteyksiä vanhaan alkuperäseen grungeen. Ja silti ärsyttää, koska tää ei oo sitä mitä mä odotin.
Joskus biisit, varsinkin rokimmat biisit näin räkäsillä soundeilla, toimii vallan mainiosti instrumentaaleina ja vaikka tää biisi ei koko aikaa huudakaan, että "tarvitsen voksut peittämään/kiinnittämään huomion/tueksi", ni uskon silti, et voksut vois tuoda tähän biisiin sellasiakin ulottuvuuksia, joita ei koskaan uskois löytyvän.
MItä pidemmälle biisi kulkee sit enemmän on fiilis, että soittaja rupee soittamaan eri soittimia ihan eri tahtilajeissa, muutamissa kohissa kuulostaa hallitulta kaaokselta, mut joissain ainoostaan sekavalta.
Mä en tiedä kuinka monta kuuntelua ottas, että tää biisi aukeis mulle, mut edeleen vaikka kuinka monen kuuntelun jälkeen on tästä biisistä ihan tosi kahtiajakautunu olo, tavallaan tykkää, mutta kun ei ymmärrä. Ei sisäistä.
Mutta lupaan tässä ja nyt, kissani toimiessa todistajana, että lupaan edes yrittää tulla ymmärtämään tämän biisin idean.
Subjektiivinen kuuntelukokemus keskitasoa ja soittotaidosta plussaa.
0   +1 +2
 
10
Apollon 02.01.2006
Juu kieltämättä meni etenkin loppu vituralleen, kun joutuu äänittämään kaikki instrumentit erikseen ja eikä edes välillä ole hajuakaan, että missä kohtaa sitä mentiinkään.
0   +1 +2
 
9
Jumaliste, ootte saanut hyvät soundit tähän! Riffit menevät vähän puuroksi soundeiltaan, mutta ei se haittaa, koska niistä saa silti hyvin selvää ja ne rokkaavat kunnolla. Laulua kaipaisin tähän, sellaista AIC tai Pearl Jam tyylistä. Se kruunaisi koko teoksen.
Helvetin hienoa!
0   +1 +2