Scratched Phoneme

6:50

Tämmöinen tyly paska aloitus tälle projektille ensimmäisellä varsinaisella industrial kokeilualla, jossa hyvin noise-painotteista ääneen käyttöä. Melko pitkäksi onnistuin tämän venyttämään jostain syystä, mutta tuntuu siitä huolimatta pysyvän melko hyvin kasassa. Kappale on luonteeltaan ja äänimaailmaaltaan värikäs, mutta painostavan agressiivinen ja sekava. Miksaus on huonolaatuinen, mutta annetaan kuitenkin nyt mennä näin. Kenties seuraavaan kappaleeseen saataisiin jotain parempaa aikaiseksi?

9.00   476 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=295852
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Atmotion 05.01.2009
Hyvin rutisee tuolla korvien välissä tämmönen. Hienosti vedetty efektejä ja kaikennäköstä kilinää.

Todella rytmikästä paikoin ja hypnoottisen oloista! Tulee jotenkin mieleen metroid prime jota joskus pelasin gamecubella, heh. :)

Hienosti olet saanut tämän pysymään kasassa ja puhtaan kuuloisena.

Loppu on todella hektinen. Lisää tätä!+++
0   +1 +2
 
Haava 14.05.2008
Indu on hyvä genre valinta, kun sen alle mahtuu melkein mitä tahansa. Noiseksi tai power elektronikiksi aika laimeaa, mutta kivaa industrial vääntöä tässä on. Vähän jotenkin kolkon digin steriili äänimaailma. Vähän impulssi kaikua sen clipin jälkeen tai jotain, niin saisi lisää indutrial tunnelmaa.. Tai jotain. Saundi puoli tässä oli selvästi heikompi kuin sävelyksellinen puoli, joka kyllä kolahti kivasti. Kaotiikka joka hengitti omaan tahtiinsa.

Kaunista.
0   +1 +2
 
Incolumis 28.10.2007
Erittäin aggressiivista materiaalia, kuten industrialin kuuluu ollakin. Kilinät, kolinat ja mehevät äänitekstuurit iskevät voimalla päin näköä. Bassot on mukavan mureita ja leveitä ja soundit on ajettu särön läpi aikaansaaden neuroottisen synkän äänimaailman. Jokin kompressori kuristaa vähän yleistä äänentasoa silloin kun biisissä tapahtuu paljon yhtäaikaa. Käytössä on ilmeisesti ollut "master-särö" jonka läpi kaikki kanavat ohjataan? Tässä olisi voinut ehkä toimia instrumenttien yksilöllinen särötys ja kompressointi joka olisi saattanut tuoda vielä lisäpotkua soundiin.

Mutta muuten ei valittamista. En ole kuullut paljon noise/industrial-akselin musiikkia mutta veikkaisin että tämä iskee kyllä varsinkin genren aktiivisiin kuuntelijoihin. Uutta materiaalia odotellen.
0   +1 +2
 
9
Optimus Prime 01.10.2007
Ihanan mielipuolinen kappale. Tykkään.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat