Balor´s Death

Amfortas | 23.08.2008 | Doom Metal
6:12

Uuden demon avausraita. Kommentit erittäin tervetulleita!

8.11   774 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
bassosetä 14.03.2009
Hieno sävellys on tämäkin. Erityisesti tykkään tuosta intron jälkeisestä rauhoittumis kohdasta. Soittajat hoitaa hommansa hienosti kuten aina ja laulu kuullostaa todella hienolta.
0   +1 +2
 
7
J.R No 15.10.2008
Mahtipontista tosiaan, ei niinkään mitään perusdoomia ainakaan. Paljon on kyllä menty eteenpäin viime demosta, sovitukset ja sävellykset potkii paljolti paremmin nyttemmin. Saundit on aika ohuet, mutta niinhän ne kotivehkeillä tuppaa usein olemaan. Joku mainitsi bal-sagothin, ehkäpä sellaista fiilistä tulikin.
0   +1 +2
 
7
pommikaitsu 26.08.2008
soundit on aika lailla tukossa ja se tekee myös soitosta takkuilevan kuuloisen.
laulu tuntuu joltain väkisin vääntämiseltä. aivan kun olis kurkku mätää liikkeellä.
mielenkiintoinen biisi tosin. mutta tukkoisuus ja soittovirheet häiritsee aikas pahasti.
biisin idea on hyvä mutta toteutus nyt on perseellään.
eli lisää treeniä niin että soitto kulkee. ja opetellaan nauhottamaan ja miksaamaan. oli niin outo äänimaisema että on jo mielenkiintoinen.
mutta paskaa soundiakin voi tehdä hyvin.
tää soundi on tullu täydellä amatöörimeiningillä.

keep on going.
0   +1 +2
 
8
mct76 31.08.2008
Ihan loistavan kuuloinen biisi sinänsä. Soundit vaan on pirun tunkkaisen ja jotenkin väkinäisen kuuloiset. Miksauskin on jotenkin kovin mono (siis kapea stereokuva). Potentiaalia kyllä löytyy. Hieman lisää treeniä ja tulis varmaan helpomman kuuloisesti pihalle. Soundit kuntoon ja laulajalle isommat pallit ni homma rupeis oleen ihan kohillaan. Mut kyl ton nytkin kuunteleen pystyy...
0   +1 +2
 
8
Ketjukuula 31.08.2008
omasta mielestä ehkä hieman nopeahkoa ja iloista doom metalliks? saundeja lukuunottamatta ihan hyvän kuulosta. lisää treeniä vaa ja hyvä tulee!
0   +1 +2
 
punkabilly 04.09.2008
Olipa jännän kuuloista... siis ihan positiivisella mielellä. Enpä ole mitään tällaista kuullut aikaisemmin, hyvä että bändillä on omaperäinen tyyli. Musiikki ei vastaa minun mielikuvani doomista, lähinnä tulee mieleen jotain Black Sabbath meets hobittimetallia, mutta mitäs tällainen punkrokkari muista musiikkityyleistä avautumaan. Ihan kivaa kamaa, keep 'em comin'! =)
0   +1 +2
 
Abasso 28.08.2008
Aika rivakan sutjakkaa doomia.Läpi paistaa amatöörimainen ote, mutta soittopuoli tuntuu olevan kohtuu hyvin hallussa.Laulu on omaan makuuni vähän turhan pinnassa.Sanat oisin mielellään tsekannu.Biisinä aika keskinkertainen, mutta tältä pohjalta on hyvä lähteä kasvattamaan eteenpäin hommaa :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat