Dream

Alli Ilona Y | 27.06.2008 | Pop
3:49
8.83   662 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Chrimera 28.10.2008
Ehkä pientä epävireisyyttä noissa laulujen keskiäänissä. Helkkarin kaunis toi sun korkea ääni tossa "I just wanna say I love you" -kohdassa.

Lopun stemmat ja kuiskaukset olivat erittäin kaunista kuunneltavaa. Yhä vain kaipaisin lisää voimaa lauluihisi. Uskallusta kehiin!

Miksaukset olivat tässä biisissä huomattavasti edellistä paremmat. Vielä kun noi instrumentit saisit kondikseen. Konerummut?
0   +1 +2
 
8
A-X 27.10.2008
Oikein nätti biisi. Upean lauluäänen kyllä omistat.

Tää on saundimaailmaltaan aika perus, mutta kyllähän tämä toimii. Kaikesta saa hyvin selvää ja muutenkin selkeän kuuloista. Ainoa mikä vähän jäi häiritsemään oli tuo kitara, koska nyt se on sellaisella rajamaastolla, että onko se nyt esillä vaiko vain taustalla. Lauluun olisin myös kaivannut jonkinmoista lisäkaikua, koska se on nyt vähän turhan kuiva minun makuuni.

Biisi on sävellykseltään myöskin ihan mukava, joskin kaipaisin myös siihen enemmän jotain omaa. Ja jos ajatellaan biisiä kokonaisuutena, niin se alkaa tyhjästä ja loppuu huipulle. Tällä välillä biisi käytännössä kasvaa koko ajan, ja en oikein pidä siitä. Jossakin keskivaiheilla olisi hyvin voinut olla joku huippukohta ja sen jälkeen sitten jotain vähän laimeampaa, ja vasta sitten "loppuhuipennukseen". Ja oikeastaan nyt kun kuuntelen tätä kolmatta kertaa, niin en ole varma, että onko tässä jopa sellaista yritystä. Dynamiikka on sen verran pientä etten voi varmasti sanoa.

Mutta siis... Pidän tästä:)

Plussaa laulajan persoonallisesta äänestä ja tunteesta joka biisiin on saatu sidottua. Siinä onnistuminen on yleensä suht vaikeaa. Ja jottei tämä nyt aivan täydellinen olisi niin: Dynamiikkaa enemmän ja suurempaa vaihtelua rakenteessa sekä pientä viilailua miksausvaiheessa. Ja sitten yleisesti kaiken voisi tehdä vielä enemmän loppuun, koska nyt jäi ehkä hitusen keskeneräinen maku suuhun.

Näillä eväillä sitten uutta luomaan ja ilmoittele toki, kun kappaleita valmistuu. Mielenkiinnolla jään odottamaan, koska tässä on aineksia vaikka mihin.
0   +1 +2
 
10
Dementik 11.09.2008
latasin tän biisin.. ja sit suljin jo selaimen ja sit hokasin et pitää tulla sanomaan, että sulla on kaunis ääni.. <3
0   +1 +2
 
9
Evian 15.07.2008
Toimii. Ehkä ainoo miinus hieman ykstoikkosesta melodiasta, joka toisaalta taas nostaa sitte laulun esiin. Tosin tolla äänellä se laulu nousis muutenki esiin. Ehkä kuitenki melodialla haettu rauhallisuutta ja tunnelmaa biisii, mikä on linjassa lyriikoitten kans. Kuuntelen kyllä vielä monta kertaa tän biisin.
0   +1 +2
 
j_ron 03.11.2008
äänes on tosi mukavan kuuloi... hallitset sen hyvin :) mielellää tekisin vaikka yhdessä biisin.
0   +1 +2
 
9
unwonted 29.06.2008
Kiitos kommentista ystäväiseni ;) kaunis kappale ! Ihana kappale. Ihana toinen ääni. Mun mielestä tempoa olisi saanut olla vähän lisää :) mutta oikein kauniita on biisi, laulaja sekä ääni :D
0   +1 +2
 
flessi 29.10.2008
sulla on tosi kiva ääni :)
0   +1 +2
 
BullHill mja 28.06.2008
Kaunis poppiballadi hyvällä melodialla. Tässä esityksessä miellytti hyvä laulusuoritus ja solistin miellyttävä ääni, jolle oli juurikin mukavasti sovituksessa ja miksauksessa annettu tilaa.
0   +1 +2
 
9
Hooky 28.06.2008
VAAAAU! @.@ ei vitsit oon vieläki sitä mieltä että sulla on huippu ääni yms :D tääää on hyvä!
0   +1 +2