Don't

Alkeishiukkaset | 24.07.2005 | Hardcore
3:50

Aika kovalla!

8.67   1162 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 16.08.2007
Melkoisen nauttitavaa ryskettä. Saksalaisakti nimeltä Synapscape tulee mieleen. Soundit on aivan helvetin upeat ja kappaleessa riittä vaihtelua. Kick on erityisen rapsakka. Namikarkkia. Niin joo vielä se että

Vittu, kosketanpas. Sorkkaraudalla.
0   +1 +2
 
Kloku 30.08.2006
Mielenkiintoinen rumpu alku. Ehkei nyt aivan mitään HC:ta perinteisimmällään... jos nyt ollenkaan. Perhanan ikävän kuuloinen tuo kimakka ja nariseva soundi, mutta jotenkin vain niin hyvän kuuloinen. Jotenkin liian noisemaista, tai sitten tämä on joku muu HC:n tyyli suunta. Joka tapauksessa perhanan tuskallista mutta niin palkitsevaa! Joku tässä vain vetosi, vaikken pahemmin tälläiseen rääkkiin lähe mukaan. Ykstoikkoinen, loppu... ööh... iskevä.
0   +1 +2
 
Haava 23.01.2006
Raakuuta. Pörinää ja rouhetta. Intro oli hyvä ja veti mukaan. Loppu oli lähempänä keskiverto punk bändin sekoilua. Se voi olla hyvä tai huono vähän henkilöstä riippuen. Itse kyllästyin. Hyvä intro silti.
0   +1 +2
 
9
Stocco 25.07.2005
Yöllä ei ihan uskaltanu huudattaa. Nyt korvat sit anooki armoo. Oot tehny just niin kovaa mättöö ku mä aina kuvittelen tekeväni. Ei niist tuu kuitenkaan näin terävän pistäviä ja sopivasti kirskuvia, vaikka levottomuustasot ovat meillä molemmilla ihan kunnossa. Tää on rahaa raina. Mukavasti alkaa hiljaisemmalla ensin. Mut sit loppu onki pakko kuunnelal kovaa, jos ei säädä volaa matalammaks, mut onneks nyt ei tarviikaan tehdä niin. Antaa tämän vain ajautua niin skitsoksi kuin se menee. Sul on hyvä tatsi täs päällä ja tuntuu et oot löytäny oman tyylis. En ainakaan oo kuullu mitään vastaavaa. Jännää miten tää on aika rokkaavaa välil, mut sit pommitetaan kumminki tollasil HC elementeil niin et isäki saa kyytiä. Ja tämän puurakenteisen aasinsiltajutun jälkeen pääsen asiasta kukkaruukkuun elikkäs toi nimi hiukan kummastutti aluks. En sitä nytkään tajuu. Kai siin on se sama rajuus tunnelma vaik ei se tätä kai toivottavasti mitenkään kuvaakaan. Harmillista tässä biisissä on töksähtävä loppu. Alku puolestaan on pirun onnistunut keskiosion ohella. 0:27-0:36 on yksinkertaisuudessaan loistava kikka, joka tehoaa pirun hyvin. Puolikkaasta biisistä puolikkaat pisteet eli 10/2=9.
0   +1 +2
 
Kalaforn 25.07.2005
Hmm, aika omituista mäiskettä hyvällä saundilla jopa. Jeh, uppoaa ainakin minuun kuin sularasva tai sitten minä uppoan siihen, noh, sama tuolle. Säröitys tarpeeksi kiihoittava ja järeä(?) snare vain parantaa asiaa, kick kova ainakin minun makuun, mutta yleensä HC:n kick on paljon, paljon järeämpi, tuo jäi vain vaivaamaan hiukan, mutta onhan tämä biisi muutenkin erikoisella tavalla rakentuva. Nopeutta lisää vain kehiin, parempi niin.
En osaa kyllä sanoa enää mitään tästä. :P
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta