Sound of Angel

5:55

TEE PAREMMIN! Tästä ei voi muuta sanoa. Ihmiset ovat pitäneet melodiast paljon joten täytyi WOW2.0(edellisestä prjektista) tehdä parempi versio. Ja nimen vaihdos johtuu eräästä pelistä. TÄMÄ ON PROJEKTIN PARAS BIISI!!!
Addattu 10.05.2006

8.67   2554 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Bass_Lover 28.08.2011
Mahtavat bassot (kuulokkeilla ! ) ........Eurodance kategoria ei varmaankaan ole oikea "osoite" tälle biisille ?... kuten jo oli aiemmin kommentoitu...
0   +1 +2
 
10
reipas 09.12.2008
ite en jaksa kirjoitella pitkästi (ja olen kommentoinut tän biisin joskus sillon kun se ilmestyi AHP - projektille) ja sanon että jos tähän lisättäisiin enää mitään muuta niin ei se sitten enää olisi "Sound Of Angel".
Joten olet ihan oikein kirjoittanut tuohon: "TEE PAREMMIN!"
0   +1 +2
 
Matsku98 14.07.2007
Ei tää mikään oikei hyvä oo annan arvosanaksi 7+
0   +1 +2
 
8
Juyiite 16.06.2007
Hyvin lähtee biisi käyntiin bassolla ja sahalikesoundilla. Tosiaan niinku muut sanonu jo niin vähän pisempi kaiku olis ollu parempi, loppuu jotenkin kesken toi. Aika rankka meininki ku kategoriaks laitettu eurodance, mutta sillähän ei niin merkitystä ole. :D Hyvin etenee, bassot ainakin mun kuulokkeilla potkii oikeen kunnolla. Biitti on hyvä. Melodiakohdasta oisit voinu tehä vähän kirkkaamman, jää pikkasen taustalle soimaan. Sit jotain efektiä ois kaivannu lisää. Mut hyvä biisi loppujen lopuks.

8½.
0   +1 +2
 
alte 29.10.2006
En oo attaG tän musagenren ihmisiä mutta tosiaan kaipaisin tuohon alun leadiin vähän avaruutta ehkä... kaiulla?? sitten keskikohan climaxiin kuten thetalvi jo ehotti, jotain kirkasta "settiä". En uskalla antaa arvosanaa tälle genrelle kun en sitä suuremmin kuuntele, mutta palaa ihmeessä tämän biisin pariin vielä hetkeksi.
0   +1 +2
 
8
TomyS 05.10.2006
Hyvin lähtee alku, mutta siinä olisi ollut pitempi kaiku ehkä parempi. Basso & rummut on hyvät, mutta niiden seassa on hieman oudon kuuloinen soitin, hmm.. toisaalta se on aika hyvä kyllä! Hieman töksähtävästi lähti melodian esittely, tuo yleisö ei ihan muhun kolahda myöskään. Mutta sitten itse asiaan lähti hyvin!! Noniin tästä melodiasta tykkään, odotan koko ajan että se menisi hieman pitemmälle vielä. Mutta toimii erityisen hyvin näinkin. Aiai, sävelen nosto rokkasi!! Hyvät haikat menossa. Kuten muutkin sanoneet, niin jokin kirkkaampi soitin mukaan, niin olisi ollut varmaankin mahtava. Nyt meinaa tuo melodia hukkua muiden soitinten alle. Aika jännästi vaihdat tota bassorumpua välillä, lopussa lähti aika tykitykseen. Tämä oli tosi siisti kappale, ja hyvän melodian olet säveltänyt.
0   +1 +2
 
9
Johnny Marianno 12.05.2006
Toimii. Samaa mieltä, et kirkas saha ois vitun tykki tähän messii. Mut siis kovahan tää on kaikin puolin.
0   +1 +2
 
9
TheTalvi 10.05.2006
Joo kyllä muhkea paukuttelu on! Itse lisäisin tuon melodian rinnalle kirkkaan sahan, tai joku pimputi jutun. Mutta hyvä maistuu näinkin. 9+
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta