This Side of The Truth

Affinity | 28.02.2008 | Progressive Metal
7:15

Demon päätösraita

8.43   3134 kuuntelua

Kappaleen sanat

Dead Eyes, They stare my every move.
Hostage, by my own imagination

All I just want to see is this side of the truth
All I just want to see is this side of the truth

How long? How long will you wait for the truth?
How blind can you possible be?

Still awake, too frantic to sleep
Dying to know, what lies in the middle of lies

All I just want to see is this side of the truth
All I just want to see is your side of the truth

How long? How long will you wait for the truth?
How blind can you possible be?

Do you know me I am the ruin you once left behind
Pour it on to me. I am something you're not.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Metaleagle 11.09.2008
Juu elikkäs rakenteellisesti ei kyllä aidan matalimmasta kohdasta olla lähretty, uuttaa riffiä pukkaa harva se hetki. Riffit potkivat varsin mallikkaasti persettä, mutta välillä mennään vähän tasapaksulla linjalla. Biisi tuntuu kasvavan loppua kohti, esimerkiksi tämä hitaampi harmoniakohta ennen välikuiskailuja lopun tuntumassa oli pirun jees. Soitantopuolelta löytyy vain pari pientä "epävarmuuskohtaa" kitaran/rumpujen osalta, muuten timmiä matskua.. Ja soolo oli kyllä mahtava. Murinoinnit tuntuvat sujuvan hyvin, mutta vähän taustalla ovat.. Ja jonkinmoiset tuplaukset olisi voinut olla jees parissa kohtaa. Mitä saundipuoleen tulee, rummut ovat hieman epäselvät, kitarasaundit suht kohdallaan mutta ehkä hieman munaa kaipaisivat vielä. Tälläset syvälliset arviot keskiyöllä tällä kertaa, arvosana 8 1/2 = 9 = rok on.
+1   +1 +2
 
7
DeManic 25.07.2008
Alku on vähän liian pitkä ja yksinkertainen. Laulun ois voinu miksata jotenkin paremmin.. ääni kuullostaa kyllä ihan hyvältä, paitsi kertsin kohdalla ei toimi. Kyllähän tämä kunnon jytinäsoundeilla toimis paremmin, kun useimmat riffit on kuitenki hyviä.
+2   +1 +2
 
8
maö 10.07.2008
Teenpäs ny sitte sen comebackin tännekki.

Brogepiisi tosiaan. Hassuapas tuo miten nää teijän rallatukset musiikillisesti aina loppua päin paranee. Biisin alusta pitäis kuitenki alottaa,ja no, ihan mukavalla kahen skitan vingutuksella se alkaa, rumpujen kilinät messissä ihan kivasti. Pian alkaaki pitkälettisille hieman must mozzaush kohta mitä olis voinu vähä pidentää.
Tämän jälkee ilmoille putkahtaa sitten sitä hieman outoa peikkokieltä suoraan pahvilaatikosta.Ei kai nyt aiwan, vaikka laulu tosiaan tuntuu hieman voimattomalta. Joskin tyylisuunta on ihan oikea.(JOOJOO harjotus tekee mestarin!)
Progerällärystä ja mozzhia ja sitte sitä soolon vingutusta mitä meikä aina oottaa.Ihan kivaa tollasta melodisempaam välillä, nopeempi osa alkaa muistuttaa jo jotain vähän jylhempää. En tiiä olisko koko biisi sitten voinu loppua siihen.Nii, höhö hassua kuiskaamista kans loppupuolella.Sopiihyvin tunnelmaan. Ja vaikka koko biisi oliskin voinut loppua heti soolon jälkeen, loppuu se kuitenkin suht napakan kuuloisesti, ainakin rumpujen puolelta.
Ihan kiva tämmäne pidempi tynkä.Itte tykkään rakenne puolesta.8+
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta