Emus

4:45

Yet another track from our upcoming album "Prodigal Sun".

8.80   755 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 525019 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
ansku141 15.06.2013
iha kiva
0   +1 +2
 
9
Ace Metalhead 09.11.2012
Oikeat rummut + oikeat kitarat ja basso + oikeaa laulua = oikea meininki. Enkä kannata nyt mitään oikeistoa. Iron Firen debyytti tulee laulusta mielee, tämä on siis aika kova kehu. Sanat on hallussa, samoin artikulaatio. Laulu on moitteettoman toimivaa. Pienillä soundimuutoksilla tämä biisi voisi ihan hyvin olla kuin suoraan Iron Maidenin, Cradle of Filthin tai jonkun punk-bändin levyltä. Mutta tää on varmaankin progen ominaisuus. Toimiva paketti!
0   +1 +2
 
8
Progorava 06.11.2012
Joo hyvä Michka. Ne stemmat! Niitä olen itekkin kaipaillut tältä jääräpäiden kollektiivilta. Mikä hiivatti siinä on ettei niitä voi tehä? Onko tämä jokin periaatekysymys vaiko jotain brittihuumoria. Hä?
0   +1 +2
 
Michka 06.11.2012
Tämähän toimii kuin kirves purkinavaajana! Ei mitenkään hienovaraista, mutta sitäkin tehokkaampaa. Tämä biisi on uudesta materiaalimatskusta mun suosikkilistan kärkisijoilla. Vaikken aivan jaakaan edellä kommentoineen Progoravan näkemyksiä, ainakin siinä olemme samaa mieltä, että aineksia riittää. Varsinkin biisin pääriffillä on kiusallinen taipumus juuttua korvamadoksi. Koukukasta menoa löytyy muutoinkin. Soundit toimii, jopa joskus aiemmin kritisoimani kliinimmät kitarat kuulostavat hyviltä. Aina pitää silti jotain kitistäkin. Toistan tässä nyt jälleen kerran itseäni ja pyydän, suorastaan vaadin, että alatte näissä levytyksissänne käyttämään isommin laulustemmoja. Nii ja toi skittasoolo! Se oli selvästi mietitty ja huolella soitettu. Tuli vähän sellainen kieli keskellä suuta soitetun tuntu siitä ja se taas oli ehkä vähän ristiriidassa biisin muuten niin rullaavan menon kanssa. Vähän enemmän saisi lähteä lapasista, toki tiettyjen raamien puitteissa. Erittäin vahva kokonaisuus kuitenkin jälleen kerran. Hyvä pojat!
0   +1 +2
 
8
Progorava 01.11.2012
Vahva perusvarma AA-kappale. Pidin introsta ja lopun nostatuksesta paljon mutta muutoin ehkä odotin enemmän kahden edellisen julkaisun perusteella. Tai ainakin odotin jotain irtiottoa tältä bändin mukavuusalueelta. Kappale ansaitsee kyllä paikkansa AA:n historiassa mutta ei ehkä jääne sen tähtihetkiin. Jäi vähän sellainen riffipotpurin maku ja niiden lukuisten riffien välille ei rakentununut mitään siltaa. Tunnelmavariaatioiden perusteella tässä oli ollut ainekset ainakin viiteen biisiin. Sanoituksista en taaskaan tajunnut tuon taivaallista mutta siitä syytän vain itseäni. Ehkä juuri tämä missaamani sanoituksellinen punainen lanka olisi ollut se silta eri osioiden välillä. Peukutan siis mutten kybällä :)
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat