Vertical

Aeiouaih | 23.05.2006 | --
2:37
8.65   11306 kuuntelua

Kappaleen sanat

as I was walkin' in the green
I met this man who saw me
facing the ground,
wearing the sea and the night and the sky
and he asked me questions
about my destinations
and told me something
that would soon give birth to everything

"you know, son
you can really be anything you want to"

having said this
he suddenly disappeared
and the ground before me
started to sing a familiar song for me
and the words started to
rain down on my face
and in those raindrops
I saw a part of myself

I knew I could really get anywhere I wanted to
and I knew that I could really be
anything I had ever wanted to be

it's not how far apart we are
from each other
it's more about where we can get
from where we've stood before

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Truuderi 01.04.2007
Kyllähän tuo toimii, mutta vähän liian leso meininki minun makuuni. Hauska sovitus.
0   +1 +2
 
10
sipulipekka 07.01.2007
Tämä biisi on mun uusin rakkaus. Parin muun ohella tosin, mutta silti yksi parhaimmista Mikseristä ikinä löytämistäni kappaleista. Muistan kuunnelleeni tämän joskus aiemmin ehkä kerran läpi, jolloin ei jäänyt kummempiakaan ajatuksia. Eilen tämä kuitenkin unohtui soimaan yhä uudestaan ja uudestaan. En ainakaan tässä "rakastumisen huumassani" keksi mitään huonoa. :)

Ihan mieletön.
0   +1 +2
 
luoja 22.12.2006
Samoissa maailmoissa kun circles ja regression (kuuntelin tän vikana).
Tämä jätti biisinä eniten kylmäksi, ja loppui pahiten kesken... Tässä sulle yksi idea... miksi sulla on noin monta projektia, miksi et yhdistä kaikki ykdeksi suureksi projektiksi, biisi alkaisi kauniilla psykeambientilla, etenisi kitara mies meininkiin josta lähtisi kasvamaan konemaailmaan rumpuineen kaikkineen, vähän niin kuin Opeth, mutta sen hevin tilalle heittäsit ton "teknon", siis ton kone musiikki puolen, miks ei niitä hoppi juttujakin... mutta oikeasti, kun tehdään musiikkia joka on matka, kuva, elokuva, (kuten myös sinun musiikkisi koen), minusta sen ihan PITÄÄ olla pidempää, antaa kuulialle enemmän aikaa upota, kadota, vajota, päästä sille matkalle, nähdä/maalata se kuva, nähdä/olla siinä elokuvassa, vaipua sinne transsiin, päästä sen kaninkolon läpi, maan sisältä avaruuteen ja takaisin.... kaikki ja ei mitään.... pieni on iso... loppuu sanat mutta ehkä sen ajatuksen tuolta löysit, tai sitten et :)

Tai sitten vaan minulla on liian voimaakkaat odotukset ja kun ne ei täyttyneet niin reagoi vahvasti näin... niin tai näin... kuuntelen kaikki nämäkin uudestaan ja katsotaan mitä sitten :)
0   +1 +2
 
9
DeusNova 26.10.2006
Ei turhaan Anton kehunut sua. En yleensä oikein lämpene näistä mies ja kitara kappaleista, mutta tästä tykkäsin oikein paljon. Todella loistava ääni ja kyllä huomaa, että osaat akustista käsitellä.
0   +1 +2
 
8
Trize 11.10.2006
Hetken luulin olevani enemmän kännissä kuin olinkaan.. :)
0   +1 +2
 
Vetää... hiljaiseksi... Todella taidokas kappale, niin sävellystyöltään kuin soundien ja soitannon puolesta. Todellakin vaatii muutaman kuuntelukerran ennen kuin tajuaa kaikki tähän yhteen ympätyt elementit ja hienoudet.
Ensimmäinen kuuntelu jätti miettimään, että onko tämä nyt niin psykedeelistä muka. Mutta seuraavilla kuunteluilla pintaan nousivat kaikki ''satunnaiset'' efektit, joita tuntuu löytyvän jokaisella kuuntelukerralla lisää. Kaikkein miellyttävimpänä elementtinä pidän tuota taustalla olevaa laulua, se on erittäin onnistuneesti tehty.
Tässäkin biisissä on edelleen se sama ''urbaani folk''-tunnelma, joka kuului selvästi jo ensimmäisellä Maybe-biisillä. Eli musiikki on mielestäni aika ''tavallista'' kitaravetoista folkkia, mutta futuristisella ja kaupunkimaisella fiiliksellä ja pienillä pop-elementeillä. Ei tästä mitään pahaa sanottavaa ole, paitsi että jotain lyömäsoittimia olisi ollut kiva kuulla vähän.
Ei muuta, hienoa musiikkia teet.
0   +1 +2
 
Chantal 24.08.2006
wow
0   +1 +2
 
9
Modnar 19.08.2006
Erittäin mukavalta kuulostavaa hieman kantrihenkistä kitarapljentoa. Tässä on todella hyvät melodiat ja samalla hyvinkin kiemuraiset sointuvaihdokset. Kuulostaa upealta. Laulajasta tulee aika ajoin mieleen Pasi Koskinen, mikä on varsin hyvä juttu. Hyvin tuotettua tavaraa. Hyvää muutenkin.
0   +1 +2
 
8
Taakka 17.08.2006
HIeno, ja hitaasti aukeava biisi.. nyt kuuntelen neljättä kertaa puolen tunnin sisään, biisin idea kestää koko kappaleen ajan, mitään kappaleesta ei oikeastaan puutu, vaan kaikki palaset ovat kohdallaan. Biisi tosin loppuu hieman yllättäen, tiedä sitten, onko tuo hyvä vai huono asia. Joka tapauksessa hieno teos!
0   +1 +2
 
JamesMercy 17.08.2006
Oikein maistuvaa soundipolitiikkaa tässäkin. Kauniisti kulkevan akustisen lisäksi kaikki nuo pienet elektroniset jutut ovat erittäin oivallisia - hyvä naimakauppa siinä tehty. Kokonaisuutena jää vähän yllätyksettömäksi - ja oikeasti ehkä vähän alamittaiseksi. Joku mukava soolontynkä tai vastaava olisi voinut olla paikallaan. Tai jotain kokonaisuutta rikkovaa kuitenkin. On tuo kahden minuutin kohdilla alkava vaihekin ihan hyvä lisä - mutta se voisi erota soundeiltaan vaikka vähän enemmän tuosta alusta. Erinomainen teos tämäkin kuitenkin on - mukavan hypnoottisia ääniä ja kuvioita mukavalla tuotannolla. Varsin taidokasta. Faniudun.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 10 11 12

Viimeisimmät kuuntelijat