Bright Side

Aeiouaih | 28.08.2007 | --
4:56

*

8.64   3497 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

viimeinen_eläin 06.02.2008
Kun tää alkaa, koulutettu minä löytää akateemisesti vaikka mitä epäkohtia laulutekniikasta ja ilmaisun tasapaksuudesta lähtien.
Ja kun tämä sitten loppuu, olen valmis kirjoittamaan näin:

Tässä biisissä on jotain semmoista rosoa ja ilmaisun vapautta, mistä musiikissa pitäisi olla kyse. Mä näen tässä nimittäin vapautta: tämä ei ole täydellinen biisi -ainakaan kriteerien mukaan, laulu, kitaransoitto, nauhoitus, sävellyskään eivät ole virtuoosimaisia.

Mutta tässäpä,( kuten kaikissa näissä luomuksissasi tuntuu olevan) onkin se tärkein: l u o v u u s. Se mikä itsestä kuulostaa hyvältä, tuntuu hyvältä, on tässä, olipa siellä sitten "liikaa" sitä ja "liikaa" tätä. Mua ällöttää tyylinmukaisuus ja asianmukaisuus. Tässä vaan mentiin ajatuksen ja tunteen viemänä, siitäpä ihan kauhian iso KIITOS.
ps. syvennyn kyllä tekstiin vielä paremmin myöhemmin
0   +1 +2
 
Begga(R) 24.01.2008
Lämmin. Haikeahko, ikävöivä, mutta lämmin.
0   +1 +2
 
anttivaan 16.10.2007
Laulu on vähän epäselvää. Johtuu osittain englannin lausumisesta ja osittain soundista. Kompressointia kannattaisi kokeilla hieman erilailla. Attackia vähän korkeammaksi ja maksimissaan 3db vaimennusta per/kompressori. Useampaa kompuraa käyttäessä mielellään eri säädöillä. Yhdellä tiukemmalla esim peakkejä pois ja toisella sen jälkeen vähän yleistä lyttäystä. Biisininä muuten toimii vallan mainiosti!
0   +1 +2
 
10
Nina-- 24.09.2007
Tykkään!! Tai siis rakastan. Tosi hyvä. Loistavaa.
0   +1 +2
 
9
christoart 06.09.2007
Jeh, hieno saundi tässä kappaleessa, laulu on uskaliasta ja toimivaa. Vähän pitkä ehkä, mutta toisaalta tällaisen tunnelman luomiseen kuuluu mitta myös. Rumpuja en olisi kaivannutkaan. Hyvä asenne sulla musiikin tekemisessä, tuntuu kotoisalta itsellekin.
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 05.09.2007
Akustinen on äänitetty odella upeasti. Basson sisääntulo antaa kivasti ryhtiä piisille. Outo ja monisäikeinen rytmiikka vie piisiä eteenpäin ovelasti mutkien kautta. Loppupään mandoliinimainen kitarointi antaa ilmavuutta ja laulu toimii tässä piisissä todella upeesti. Paras laulusuoritus tähän asti. Uskallus lähenee taitotasoa ja kuulostaa että potentiaalia jää vielä varastoon. Äänimaailmaltaan nää on niin superia niin superia jotta!
0   +1 +2
 
9
Jay Rochas 01.09.2007
Laulusoundista pidän. Se sopii just tälläseen akustinen kitara ja laulu meininkiin.
Basso tukee mukavasti biisiä taustalla. Miksaus on mielestäni hyvin onnistunut.
0   +1 +2
 
9
gorgonoidi 01.09.2007
Noniin, ehkä olisi aika saada sanottua jotain tästä :)
Jännästi alkaa, kun kuuntelin tämän ensimmäistä kertaa niin ihmettelin hieman että mistäs syystä tässä yhtäkkiä näin sekava äänenlaatu on, mutta sitten kaikki selventyikin.
Nätti biisi, sointukulut ovat hienoja ja koukkuja tästä alkaa monien kuunteluiden jälkeen löytää rutkastikkin, erityisesti erilaiset kaiut ja muut omituiset häsmäkät toimivat loistavasti, mutta äänimaailma on ehkä hieman tukahtuneen kuuloinen välillä.
Bassolla on hienoja kuvioita ja musiikki kuulostaisi elävän hyvin, jokin pieni tukkoisuus tätä kuitenkin vaivaa.
Vokaalit ovat voimakkaat, mutta eivät mielestäni sinun paras suorituksisesi tässä biisissä. Itse biisi on kuitenkin todella tyylikäs ja monimuotoinen kaikkine ihme äänineen ja kaikuineen, kyllä tämä ysin ansaitsee.
0   +1 +2
 
9
Norman Bass 31.08.2007
Excellent I say! täähän on suorastaan raikas muistutus kaikille siitä, että musiikki on muutakin kuin timanttilevyjä jja sitä muuta sälää siinä ympärillä. Tajunnanvirtaa ei tarvitse ostaa kaupanhyllyltä kalliiseen hintaan, mieluumminmenen vaikka Faces festareille Karjaalle, jossa mm. tämäkin biisi olisi varma menestys.

Biisi jäi joka tapauksessa heti eka kerralla tajuntaan soimaan joksikin aikaa, tämä ei voi siis olla huono, koska se tavoitti aivokurkiaisen tai minkälie synapsin jossain pääkoppani sisuksissa. Kaunista!
0   +1 +2
 
hirvone 31.08.2007
kuuntelin vielä kerran ja nyt se osui. kyllä minä tästä tykkäänkin :D. sister flo mielleyhtymät sen varmaan tekee.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta