Aurisgale - Length of Eternity (Acrobite RMX)

Acrobite | 04.09.2008 | Melodic Trance
5:43

Yli vuoden vanha on tämä setti. Lojunu tossa viimeistelyjä vaille... eipä niin nyt kovin tullu tehtyä sitäkään taas, mutta sainpahan jotain uutta nyt tänneki heitettyä tänä vuonna.

Originaali on edelleenki helvetin kova biisi ja tämä versio on tommosta vähän vanhemman tyylistä trancea. Käykääs hakemas originaalia...

www.mikseri.net/aurisgale

8.33   1204 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Solosaukko 15.10.2008
Joo. Kyl muute toimii. Itse arvostan eniten trance-klassikoita tuolta vuosituhannen vaihteesta, juuri tämän tyylisiä. Loistavat nostatukset rummut ja efektit sun muut kikkailut. Mukavan kuulosta.
0   +1 +2
 
Aurisgale 07.10.2008
Tällä hetkellä en omista oikein mitään purkkeja kuuntelua varten, mutta latasin tämän kuitenkin mp3-soittimeen, kun oli pakko kuulla heti millainen versio tästä oikein syntyi lopulta.

Teknisesti ei oikein ole mitään moitittavaa. Menee hienosti 99-00 -hengessä ja tulee mukavan nostalginen fiilis, vaikka vuosia lopulta tuosta ei ole paljoa mennyt. Bassolinjasta pidän oikein paljon, vaikka voisihan se hiukan olla syvempikin. Erottelu on muuten tässä kyllä huippuluokkaa. Puolessavälin tuo "rahinastäbi-lead" on rohkea ratkaisu, vaikka hiukan se hyppääkin miksauksesta ulos. Oikein hyvin olet saanut tämän toimimaan itsenäisenä biisinä ja näkemys alkuperäisestä on sen verran hyvä, että voin itsekin olla tyytyväinen.

Isot kiitokset remiksistä! Pidin kovasti!

Toivottavasti saisin pian jotkut monitorit ja paremmat luurit päähän... outoa olla täysin ilman niitä. Ehkä Genelecit on pian pöydällä ja AKG:t nupissa...
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 19.09.2008
Sedät puskee näemmä edelleenkin :D Alotus leffan tuntuinen, johtuu noista vokaaleista tietysti. Biitti rullaa mukavasti, basariin jäin kaipaamaan lisää munaa, mutta tässä biisissä tuo kuitenkin kelpaa vallan hyvin.

Tunnelma jää loppujen lopuksi vähän tyhjäksi, ehkä enemmän jotain maalailevia padeja? Tuo 3:20 kohdan nosto lähinnä huvittaa kun tulee nuo madalletut voihkimiset. Sitten mennään taas kunnon eurotyyliin eteenpäin.

Ei herättänyt fiiliksiä tällä kertaa, en kyllä yleensäkään noille klassisille melodioille lämpene, että voi johtua siitä, ehkä osittain rakenteestakin. Perusvarma suoritus mikseri.netin trance konkareilta.
0   +1 +2
 
9
Divine-- 14.09.2008
Alussa todella Acrobitemaiset mukavan täyteläiset saundit. Keskiosassa häiritsi ehkä toi yksittäinen ääni mikä vähän rikkoo tota muuten todella hyvää pakettia. Loppupuolella liidisaundi on hauskan vanhan kuulonen mutta sopii biisin luonteeseen. Kokonaisuutena ihan hyvä biisi. Ehkä kaipais omasta mielestö vähän jonkun selkeemmän liidisoundin, mut se tosiaan on vaan mun mielipide :D.
Miksaus kuulostaa hyvältä eikä biisin aikana pompsahtanu mitään ikävää korville :D Huomaa kyllä että sulla on kokemusta jo vähän enemmänkin musakin vääntämisestä ;)
Melko tasainen kokonaisuus. Arvosana 9. Oli pakko rokottaa vähän siitä hassusta äänestä ;D
0   +1 +2
 
9
jarpat 10.09.2008
Aattelinpahan taas, että ei tää oo mun juttua, mutta laitoin tossa joutoajaks tän pyörimään ja vaikka kuinka ei oo mun juttua, niin helvetin hyvältä vaan kuullostaa. Ehkä himpun verran liikaa noit kohtia ilman kunnon biittiä, noinniinku tanssahtelua ajatellen, mutta enpä mä tässä persettäni tuolista nostanukkaan. Kuuntelin vaan ja hämmästelin tota soundin ja miksauksen täyteläisyyttä vaikka pc-purkeista vaan tulikin. Kyllä.
0   +1 +2
 
8
_SP_ 03.11.2008
Ihan asiallista perushumppaa, erityisesti propsit laadukkaasta äänenlaadusta =)
0   +1 +2
 
T-Sync 01.11.2008
Muistan kun jätkä työsteli tätä joskus kauan sitten (vuosiko siitä vaan on?) . Oikeastaan kaikinpuolin jää jätkän nykytuotannoille 100-0. Kyl tän silti kuunteli mielellään läpi. Toimiva paketti, mut ei teikän nykytasoa tai lähelläkään sitä :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta