Surpass the gravity

Absolute Zero | 23.08.2008 | Drum'n'Bass
7:32

Melankolisia piirteitä, mutta kuitenkin loppujenlopuksi positiivinen sanoma tällä biisillä on takana; "Anna elämän virrata lävitsesi, nauti jokaisesta hetkestä" .. En ole pitkään aikaan pistänyt tänne tuotantoani, mutta koitetaan nyt se korjata. :)

9.50   711 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
Mistaken 12.11.2011
Täs on kyllä niin hiottu muttei kuiteinkaan yhtään kliiniseltä kuulostava biisi. Mahtavaa menoa ja tempaava perusbiitti. Toimii hyvin! Tee toki tän tyylistäkin jatkossa. :)
0   +1 +2
 
10
Holmström 23.09.2008
aivan loistavaa. monimuotoisuus jälleen pelissä. Huikealla tyylillä luotu biisi. Pitkä, mutta tässä pitääkin olla jatkumoa... Edelleen tekijän oma soundi tulee jotenkin läpi.. Siellä on edelleen sitä hienoa omaa juttua jonka pystyy erottamaan tämän herran tuotannoksi.
Biisistä saa erinomaisen hyvän fiiliksen.
0   +1 +2
 
9
Shefield 23.08.2008
Kelpo ralli. Hyvät ja toimivat soundit, sekä erittäin hyvää kikkailua moelmmissa ralleissa, mutta tää alempi iski vähän kovemmin. Tempoa sais olla mun makuun väähn enemmän ehkä.. Tai ehkä sit ei.. Paha sanoo. Hyvä ralli! kiitos tästä. :)
0   +1 +2
 
Saguaro 23.08.2008
Tämä herättää huomion heti alusta kyllä, täytyy sanoa että miksaukseltaan ainakin näin alkuun ehkä hieman onnistuneempi teos kun tuo ylempi tsipale. Loistavilla saundeilla paiskitaan menemään mutta taas nuo rummut tuppaa hukkumaan tuonne muitten äänien alle. Suvantokohdassa tarjoillaan mukavan leijuvaa tunnelmaa ja täs tuo tranceliidin tyylinen tiputtelu toimii kyl suht nasevasti. Filtteröinti kuulosti pirun kivalta ja nythän tää lähtikin rullaamaan, aikas onnistunutta kikkailua tämäkin tarjoilee, joskin taas ehkä omaan makuun hieman liian trancehengessä. Keskikohdan suvanto tarjoilee taas kauneutta ja nuo rummut takasintullessaan tuon reverb (?)snarefillin kanssa tuo kyl hyvää fiilist tähän lähtöön, aikamoista :) Kyllä tämäkin latauksen vaatii, ei tästä muuhun lopputulokseen voi päätyä, lisää rumpubassoa markkinoille vain!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta